Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinem ile güzel saatler

Headache23

Normal Üye
16 May 2019
43
58
Cinsiyetiniz nedir?
Sinem hanım ile dün görüşme sağladım. Sağolsun referansımı belirttikten sonra beni kırmadı ve hızlı bir program oluşturduk. Evi gayet merkezi bir yerde. Bulması kolaydı. İkramlarla karşıladı beni. En az kendisi kadar yaramaz kedisi de baya eğlendirdi beni :) Muhabbeti falan da baya keyifli bir insan. 2 saat boyunca yaşattıkları bana kalsın :) Buradan tekrar kendisine teşekkür etmek istedim sadece :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İlk seçenek referans istemeyen bi pembişle görüşmek
2. Seçenek ilk görüşmeyi otelde yapmak
3. Seçenek tek cümle, tek kelimelik mesajlar yerine uzun uzadıya mesaj yazmak, konu açmak ve kendinizi bu şekilde tanıtmak

Üye silindi 55882

Sinem hanım ile dün görüşme sağladım. Sağolsun referansımı belirttikten sonra beni kırmadı ve hızlı bir program oluşturduk. Evi gayet merkezi bir yerde. Bulması kolaydı. İkramlarla karşıladı beni. En az kendisi kadar yaramaz kedisi de baya eğlendirdi beni :) Muhabbeti falan da baya keyifli bir insan. 2 saat boyunca yaşattıkları bana kalsın :) Buradan tekrar kendisine teşekkür etmek istedim sadece :)
Canim benim bende çok güzel 2 saat geçirdim iyiki geldin çok mutlu oldum. yine beklerim sevgiler 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar