Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinemle oylen mesaisi

timsah60

Normal Üye
8 Kas 2020
8
24
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhalabalar

sinemin yeni evi maltepe de otopark sıkintisi yok rezidans ev randevu saati geldi kapiyi guzel kalpli insan acti gene masami hazirlamis hos karşilama kiyefeti harika kendi zaten anlatmaya gerek yok memnun kalmasam 3 kez gitmezdim ben evden calisiyorum normalde ama sinem evinde calistim o gun harikaydi leptop acik yanimda sinem anlatilmaz bir duygu arada yatak odasi molasi yaninda yatmak bile huzur veriyor bana iyiki tanimis seni her sey icin tesekkur ederim cok opuldun

Üye silindi 55882

Merhalabalar

sinemin yeni evi maltepe de otopark sıkintisi yok rezidans ev randevu saati geldi kapiyi guzel kalpli insan acti gene masami hazirlamis hos karşilama kiyefeti harika kendi zaten anlatmaya gerek yok memnun kalmasam 3 kez gitmezdim ben evden calisiyorum normalde ama sinem evinde calistim o gun harikaydi leptop acik yanimda sinem anlatilmaz bir duygu arada yatak odasi molasi yaninda yatmak bile huzur veriyor bana iyiki tanimis seni her sey icin tesekkur ederim cok opuldun
Kuzum benim iyiki geldin çalışırken sevişmek zevkliydi 😁 yine beklerim evden çalışmaya 😝
Çok öptüm kuzum 🥰

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
10,188
8,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güze paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar