Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinemle tanışmam.

Zarel35 Çevrimdışı
16 May 2019
49
2
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sinem benim forumda görüştüğüm ikinci partner oldu.Sinemle dün yazışıp randevuyu aldım.kendisini çok merak ediyordum hakkında açılan bir çok refaransı okuyup kararımı sinemden yana kullandım.neyse konuya döneyim bugün evine gitmek için yola çıktım.evinin önüne geldim Sinem de sağolsun beni karşılamaya bina kapısının önüne indi kapıdan içeri girdim baktım karşımda Türkmen güzeli hemen asansöre binip evine çıktık.daldık koyu bir sohbete.bana birşeyler ikram etmek istedi bende susuzluğumu seninle gidericem dedim bunu duyunca gülümsedi geldi kucama başladık sevişmeye bir taraftan sevişiyor bir taraftan kıyafetlerimizi çıkarıyoruz.kıran kıran bir maç devam ediyordu.sonra o hızla yatağa geçtik.bol pozisyonlu bol sevişmeli maçın sonuna gelmiştik(her güzel anın maalesef bir sonu oluyor)yatakda ki işimiz bittikten sonra giyinip sohbet ettik ve ayrılık zamanı gelmişti.sinem bana sıkıya sıkıya sarılıp vedalaştık.bir daha görüşmek dileğiyle sinem kendine iyi bak olurmu ve birlikte nice sevişmeli görüşmeler diliyorum.

İllegal3321 Çevrimdışı
17 May 2019
42
9
Cinsiyetiniz nedir?
Sevişmenize sağlık
Bayram sonu bende tanışmış olucam inşallah kendisiyle
Bakalım bizi neler bekliyor olacak

Üye silindi 55882

Sinem benim forumda görüştüğüm ikinci partner oldu.Sinemle dün yazışıp randevuyu aldım.kendisini çok merak ediyordum hakkında açılan bir çok refaransı okuyup kararımı sinemden yana kullandım.neyse konuya döneyim bugün evine gitmek için yola çıktım.evinin önüne geldim Sinem de sağolsun beni karşılamaya bina kapısının önüne indi kapıdan içeri girdim baktım karşımda Türkmen güzeli hemen asansöre binip evine çıktık.daldık koyu bir sohbete.bana birşeyler ikram etmek istedi bende susuzluğumu seninle gidericem dedim bunu duyunca gülümsedi geldi kucama başladık sevişmeye bir taraftan sevişiyor bir taraftan kıyafetlerimizi çıkarıyoruz.kıran kıran bir maç devam ediyordu.sonra o hızla yatağa geçtik.bol pozisyonlu bol sevişmeli maçın sonuna gelmiştik(her güzel anın maalesef bir sonu oluyor)yatakda ki işimiz bittikten sonra giyinip sohbet ettik ve ayrılık zamanı gelmişti.sinem bana sıkıya sıkıya sarılıp vedalaştık.bir daha görüşmek dileğiyle sinem kendine iyi bak olurmu ve birlikte nice sevişmeli görüşmeler diliyorum.

Her şey çok güzeldi.taniştigimiza çok memnun oldum iyikide geldin.teşekkür ederim yine beklerim güzel insan sevgiler:*

Goodman Çevrimdışı
17 May 2019
322
318
Cinsiyetiniz nedir?
Haftalar bitti ve sadece günler kaldı dillere destan o efsane SİNEM hanımla tanışmaya...

Goodman Çevrimdışı
17 May 2019
322
318
Cinsiyetiniz nedir?
Beklemek zor anlıyorum.az kaldı dayanin:p
Beklemek zor ama varış noktası siz olunca beyin sakin ol bekle diyor ama gönül bu dinler mi tabiki dinlemez böyle hasret çeke çeke beklerliyot zavallı....

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar