- 16 May 2019
- 49
- 2
- Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sinem benim forumda görüştüğüm ikinci partner oldu.Sinemle dün yazışıp randevuyu aldım.kendisini çok merak ediyordum hakkında açılan bir çok refaransı okuyup kararımı sinemden yana kullandım.neyse konuya döneyim bugün evine gitmek için yola çıktım.evinin önüne geldim Sinem de sağolsun beni karşılamaya bina kapısının önüne indi kapıdan içeri girdim baktım karşımda Türkmen güzeli hemen asansöre binip evine çıktık.daldık koyu bir sohbete.bana birşeyler ikram etmek istedi bende susuzluğumu seninle gidericem dedim bunu duyunca gülümsedi geldi kucama başladık sevişmeye bir taraftan sevişiyor bir taraftan kıyafetlerimizi çıkarıyoruz.kıran kıran bir maç devam ediyordu.sonra o hızla yatağa geçtik.bol pozisyonlu bol sevişmeli maçın sonuna gelmiştik(her güzel anın maalesef bir sonu oluyor)yatakda ki işimiz bittikten sonra giyinip sohbet ettik ve ayrılık zamanı gelmişti.sinem bana sıkıya sıkıya sarılıp vedalaştık.bir daha görüşmek dileğiyle sinem kendine iyi bak olurmu ve birlikte nice sevişmeli görüşmeler diliyorum.