- 29 Nis 2014
- 9,281
- 10,252
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Uzun zamandır vakit bulamadığım için görüşme yapamıyordum. En sonunda geçtiğimiz cumartesi günü işlerimin erken biteceğini de öngörerek, @Cansu kaya ile whatsapp tan irtibata geçtim ve şansıma öğleden sonra uygun olduğunu belirtti. Avrupa Yakası'ndan başlayan uzun yolculuğum, en sonunda kadim sponsorum migrosun torbası elimde olmak üzere, dairesinin kapısında son buldu. Bulunduğu semte göre gayet merkezi bir konumda olan evine, gerek özel araba, gerek taksi, gerekse toplu taşıma ile ulaşılabiliyor ve apartmanının da giriş-çıkışı oldukça rahat. Girdikten sonra yaptığı hazırlıkları görünce, gerçekten bir kez daha mahcup oldum; özellikle başka bir konuda fotoğrafını da görmüş olduğumuz, havuçlu, limonlu ve tarçınlı kekinin hepsini yiyecektim kendimi tutmasam (pisboğazlık kötü şey
)
Bira ve kuruyemiş eşliğinde başlayan muhabbet iyice koyulaştı ve en sonunda ben karşımdaki heybetli vücudu izlemeye daha fazla dayanamayıp, kısa bir duş için izin istedim ve çıkışta büyük bir hızla loş bir ışık eşliğinde sevişmek üzere yatağa ulaştım
Yatakta herhangi bir sınırı olmaması sayesinde, uzun karşılıklı orallar eşliğinde başlayan, doğal ve büyük göğüslerinde dakikalar geçirdiğim ve çeşitli pozisyonlardan sonra, ayna karşısında doyurucu bir anal ile finale ulaştığımız güzel bir seans oldu... Kaybettiğim enerjiyi güzel keki ile geri kazanıp, konu konuyu açar dediğimiz şekilde memleketi de birkaç tur kurtarmamıza müteakip, o güzel göğüslere kaldığımız yerden ilgi vermeye devam ettim
Uzun uğraşlar sonunda kendisini de bir tur mutlu ettikten sonra, yine ayna karşısında göğüslerinde finali yapıp zirvede bıraktık maçı...
Gerek muhabbeti ve misafirperverliği, gerek samimiyeti ve dobralığı, gerekse yataktaki sınırsız ve hakkını veren performansı nedeniyle teşekkürler ederim @Cansu kaya
Bu seferlik atladık, ama bir daha ki sefere özellikle güzel göğüslerini fotoğraflamak dileğiyle... 

Bira ve kuruyemiş eşliğinde başlayan muhabbet iyice koyulaştı ve en sonunda ben karşımdaki heybetli vücudu izlemeye daha fazla dayanamayıp, kısa bir duş için izin istedim ve çıkışta büyük bir hızla loş bir ışık eşliğinde sevişmek üzere yatağa ulaştım
Gerek muhabbeti ve misafirperverliği, gerek samimiyeti ve dobralığı, gerekse yataktaki sınırsız ve hakkını veren performansı nedeniyle teşekkürler ederim @Cansu kaya