Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatlı bir sonbahar esintisi Eylül'e

esmerasil

Normal Üye
25 Eyl 2021
1
21
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle bu yorumu yazmak için geç kaldığım için kendisinden ve kedisinden 😻 özür diliyorum 😊🙏🏻

Kendisi gibi güzel bir İstanbul Eylül'ünün Pazar'ında o şirin evinde beni ağırladığı için teşekkür ederek başlamak isterim. Aslında bu güzel hanımefendiyi ben yıllar yıllar önce tanımıştım. Tabi o zaman kendisi forumda değildi. Aradan geçen onca yıla rağmen güzelliğinden,çekiciliginden,güler yüzünden hoşsohbetinden hiçbir şey eksilmediği gibi dişiliğinden daha da etkilendiğimi belirtmek isterim.

Randevuyu son gün almak istediğimde beni kırmadan kabul etmesi ve o kadar kısa sürede hazırlanması, ikramları ve tüm dişiliği ile beni kapıda o güler yüzü ve güzel gülüşü karşılaması benim için çok önemli.

Çok entelektüel ve hoş sohbet birisi. Bu kriterler benim için önemli. Birisiyle birseyler yaşayacaksam bile bu işin sadece cinsellikten ibaret olmayacağını sıklıkla tecrübe etmişimdir. Birseyler hissetmediğim birisiyle isterse dünya güzeli olsun yatakta o uyumu yakalayamiyorum.Ama @eylulumay gerçekten bu kriterleri fazlasıyla karşılıyor benim için. Tabi bu duygular ve yaşanılanlar benim için geçerli. Ama eminim ona karşı yaklaşımı bu minvalde olan herkes aynı duyguları tadacaktır.

Ey güzel kadın. Beni evinde ağırladığın için,hazırladığın o güzel kahve için,ikramları ve güzel gülüşün ve sohbetin için, iliklerime kadar bana o özel anları dakikaları yaşattığın için sonsuz teşekkürler. Umarım bir daha yollarımız kesişir...

Senin gibi sevimli ve tatlı kızın panda yı da yerime öp. Referans için geciktigim için de özürümü kabul et.

Hersey gönlünce olsun. Seviliyorsun...

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
409
461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşımınız için her iki tarafa da teşekkürler.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
10,177
8,246
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
802
1,196
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

Jokeria Çevrimdışı
29 Ağu 2021
230
261
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşıma teşekkürler

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
457
726
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Öncelikle bu yorumu yazmak için geç kaldığım için kendisinden ve kedisinden 😻 özür diliyorum 😊🙏🏻

Kendisi gibi güzel bir İstanbul Eylül'ünün Pazar'ında o şirin evinde beni ağırladığı için teşekkür ederek başlamak isterim. Aslında bu güzel hanımefendiyi ben yıllar yıllar önce tanımıştım. Tabi o zaman kendisi forumda değildi. Aradan geçen onca yıla rağmen güzelliğinden,çekiciliginden,güler yüzünden hoşsohbetinden hiçbir şey eksilmediği gibi dişiliğinden daha da etkilendiğimi belirtmek isterim.

Randevuyu son gün almak istediğimde beni kırmadan kabul etmesi ve o kadar kısa sürede hazırlanması, ikramları ve tüm dişiliği ile beni kapıda o güler yüzü ve güzel gülüşü karşılaması benim için çok önemli.

Çok entelektüel ve hoş sohbet birisi. Bu kriterler benim için önemli. Birisiyle birseyler yaşayacaksam bile bu işin sadece cinsellikten ibaret olmayacağını sıklıkla tecrübe etmişimdir. Birseyler hissetmediğim birisiyle isterse dünya güzeli olsun yatakta o uyumu yakalayamiyorum.Ama @eylulumay gerçekten bu kriterleri fazlasıyla karşılıyor benim için. Tabi bu duygular ve yaşanılanlar benim için geçerli. Ama eminim ona karşı yaklaşımı bu minvalde olan herkes aynı duyguları tadacaktır.

Ey güzel kadın. Beni evinde ağırladığın için,hazırladığın o güzel kahve için,ikramları ve güzel gülüşün ve sohbetin için, iliklerime kadar bana o özel anları dakikaları yaşattığın için sonsuz teşekkürler. Umarım bir daha yollarımız kesişir...

Senin gibi sevimli ve tatlı kızın panda yı da yerime öp. Referans için geciktigim için de özürümü kabul et.

Hersey gönlünce olsun. Seviliyorsun...
Genişletmek için tıkla ...
Eski tanışıklığımızdan sonra burada karşılaşmamız tatlı bir sürpriz oldu bize. 🥰

Güzel cümlelerin beni onore etti, çokkk sağ ol. Karşına hep senin gibi temiz yürekli insanlar çıkar umarım.

Kocaman öpüyorum. 🌸

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
675
926
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Birisiyle birseyler yaşayacaksam bile bu işin sadece cinsellikten ibaret olmayacağını sıklıkla tecrübe etmişimdir. Birseyler hissetmediğim birisiyle isterse dünya güzeli olsun yatakta o uyumu yakalayamiyorum.

Sizinle aynı düşünceye sahibim. Sevişmenize sağlık. 👏👏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar