Platonikkinim
Normal Üye
- 28 Şub 2019
- 27
- 93
Merhaba arkadaşlar,
Afet... Havaların en sıcak olduğu günü seçtim su beni ferahlatsın diye, randevuyu kaptığım gibi koştum gittim...
Bir kaç ricam olmuştu sağolsun beni kırmamış yerine getirmiş. Kapıyı açınca güzelliği karşısında erimemek mümkün değil.. Pamuk gibi bir ten (gözleri beni benden aldı) aşık oldum galiba forumdaşlar çaktırmayın...
Oturduk kahvelerimizi içtik odaya geçmek için can atıyorum, anladı tabii
))
Çok detay vermeyeceğim ama gel böyle başlayalım dedi ve dog*y ile başladık o kalçalar vücudundaki dövmeler 15-20 saniye sürdü mü bilmiyorum
2. Raundda toparladık neyse ki... bir de fotoğraf koyacaktım ama beceripte koyamadım neyse bir dahakine beklemede kalın erken gelir... 
Teşekkür ederim Su iyi ki seni seçmişim gerçekten bir içim Su...
Afet... Havaların en sıcak olduğu günü seçtim su beni ferahlatsın diye, randevuyu kaptığım gibi koştum gittim...
Bir kaç ricam olmuştu sağolsun beni kırmamış yerine getirmiş. Kapıyı açınca güzelliği karşısında erimemek mümkün değil.. Pamuk gibi bir ten (gözleri beni benden aldı) aşık oldum galiba forumdaşlar çaktırmayın...
Oturduk kahvelerimizi içtik odaya geçmek için can atıyorum, anladı tabii
Çok detay vermeyeceğim ama gel böyle başlayalım dedi ve dog*y ile başladık o kalçalar vücudundaki dövmeler 15-20 saniye sürdü mü bilmiyorum
Teşekkür ederim Su iyi ki seni seçmişim gerçekten bir içim Su...