Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Temmuz Gecesi ve Cansu Kaya

Beast

Normal Üye
15 Tem 2022
3
22
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İstanbul seyahatimde @Cansu kaya ile iletişime geçtim 11 Temmuz akşamı için randevu oluşturduk. İletişimi sorunsuz ve hızlı, evi lokasyon olarak kolay ulaşılabilir bir konumda, ben incall görüşmelere pek sıcak bakmıyorum ancak @Cansu kaya referansları bu ön yargımı kırdı, buluşma saatinde evindeydim kendisi çok güler yüzlü ve çok misafirperver ikramlar için ayrıca buradan da teşekkür ederim :) inanılmaz hoşsohbet ve güler yüzlü, yatakta ise isteklerinizi çok profesyonelce yerine getiriyor. incall için benim gibi tercih etmeyenler varsa rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Samimi, güler yüzlü çok keyifli...

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,468
8,924
İstanbul seyahatimde @Cansu kaya ile iletişime geçtim 11 Temmuz akşamı için randevu oluşturduk. İletişimi sorunsuz ve hızlı, evi lokasyon olarak kolay ulaşılabilir bir konumda, ben incall görüşmelere pek sıcak bakmıyorum ancak @Cansu kaya referansları bu ön yargımı kırdı, buluşma saatinde evindeydim kendisi çok güler yüzlü ve çok misafirperver ikramlar için ayrıca buradan da teşekkür ederim :) inanılmaz hoşsohbet ve güler yüzlü, yatakta ise isteklerinizi çok profesyonelce yerine getiriyor. incall için benim gibi tercih etmeyenler varsa rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Samimi, güler yüzlü çok keyifli...
Seni tanımak ve sohbet etmek çok keyifliydi, iyiki tanidim seni. Güzel düşüncelerin, paylaşımın, zaman ayırıp misafirim olduğun ve güzel gece için çok teşekkür ederim😘😘

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
762
530
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar