Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Titrettin Beni Kızıl🙌

piccollo Çevrimdışı

piccollo

The Monsieur
17 Şub 2020
131
399
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun ve keyifli programları seven birisi olarak Cansu hanımın bir gününe talip oldum.

Sabah erken saatlerde başladığımız günümüz kahvaltı çay kahve ve yayma eşliğinde çok güzel bir keyif gününe dönüştü.

Salonda oturmuş gevşek gevşek keyif yaparken bir bakmışım sorgu odasında ifadem alınıyor. Sonra bir anda kanepede tatlılarımızı yiyip kahvemizi yudumluyoruz. Muhabbet, sohbet, hayat derdi kaynatırken hooop tansiyonlar yine yükselmiş. Ben masumum yapma etme derken, bir anda bacağımın özgürlüğünü ilan etmesi ve horona durması.😂🤭

Üzerimizdeki yorgunlukları tatlı tatlı attık. Kimi zaman tatil sefası kimi zamanda bir party tadında geçen, akışında keyifli güzel bir gün yaşadım.

Tekrar tekrar teşekkür ederim güzel insan. 🤗

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,468
8,933
Uzun ve keyifli programları seven birisi olarak Cansu hanımın bir gününe talip oldum.

Sabah erken saatlerde başladığımız günümüz kahvaltı çay kahve ve yayma eşliğinde çok güzel bir keyif gününe dönüştü.

Salonda oturmuş gevşek gevşek keyif yaparken bir bakmışım sorgu odasında ifadem alınıyor. Sonra bir anda kanepede tatlılarımızı yiyip kahvemizi yudumluyoruz. Muhabbet, sohbet, hayat derdi kaynatırken hooop tansiyonlar yine yükselmiş. Ben masumum yapma etme derken, bir anda bacağımın özgürlüğünü ilan etmesi ve horona durması.😂🤭

Üzerimizdeki yorgunlukları tatlı tatlı attık. Kimi zaman tatil sefası kimi zamanda bir party tadında geçen, akışında keyifli güzel bir gün yaşadım.

Tekrar tekrar teşekkür ederim güzel insan. 🤗
Titrettimmi? Titredimmi? Çok keyif aldığım ve şımartıldığım bir gün oldu gerçekten😘 asıl seni tanıma fırsatı verdiğin için ben teşekkürü bir borç biliyorum ve teşekkür ediyorum🤗

piccollo Çevrimdışı

piccollo

The Monsieur
17 Şub 2020
131
399
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Titrettimmi? Titredimmi? Çok keyif aldığım ve şımartıldığım bir gün oldu gerçekten😘 asıl seni tanıma fırsatı verdiğin için ben teşekkürü bir borç biliyorum ve teşekkür ediyorum🤗
Güzel yürekli güzel kadın😊🤭

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,438
2,007
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Dolu dolu zaman geçirmişsiniz,titreşimli.
Keyifli paylaşım için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar