- 11 Mar 2019
- 921
- 654
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu akşam üzeri Sinem ile 2 saatlik çok güzel bir görüşme gerçekleştirdik.Kendisi tam gfe adını verdiğimiz deneyimi yaşatmasını büyük bir özveri ve istekle gerçekleştirdi.Başlarda ilk kez görüştüğümüz için biraz tedirgindim fakat sıcakkanlı yaklaşımları ile üstümdeki gerginliği atmamda bana yardımcı oldu.İçkilerimizi yudumlarken yanıma yavaş yavaş sokulması ve dudağıma ufaktan buseler kondurması sonrası kendimizi ister istemez yatakta bulduk.Yatakta gösterdiği üstün performans ile benden tam not alırken kan ter içinde içkilerimizi yudumlamaya devam edip ufak bir mola vermiştik ki hiç bitmeyen atakları ile beni benden alarak bitmek bilmeyen enerjisi ve güler yüzüyle ileriki görüşmenin planlarını yapmak için kafamda planlar oluşturmamda etkili oldu.Deri tutkunu biri olduğum için daha önce paylaştığı deri taytını giymesini istedim ve sağolsun beni kırmadı.Gördüğüm manzara beklediğimden çok çok fazlasıydı.Genel de görüşmeden önce yorumları derin bir analiz yaparak incelerim fakat beklentilerimi de yüksek tutmam.Buna karşın beklentilerimin de üzerine çıkarak beni ayrıca memnun etti.Eksik olmasın bana özel bir kaç poz da verdi.Ayrıca bu pozlar için de çok mu çok teşekkür ederim.İlerisi için bana bir görüşme borcu olduğunu düşünüyorum.Çünkü alt dudağım kendisinde kaldı geri almam lazım