- 29 Nis 2014
- 9,278
- 10,240
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
6 ay geçmiş ilk görüşmemizin üzerinden... Araya giren malum tatsız dönemlerden sonra nihayet geçtiğimiz hafta içerisinde bir akşam randevusu ayarlamayı başardık @Cansu kaya ile
İçecek tercihini bana bıraktığı için doğal olarak bir torba bira ile gittim kendisine
Oldukça kolay bulunan bir sokaktaki rahat giriş-çıkışı olan dairesine ulaştığımda,kapının arkasında pek de fazla birşey giymeden vücudunu cömertçe sergileyen bir kadın ile karşılaştım
Kişisel temizliğimi yaptıktan sonra oturma odasına geçtiğimde ise, karşımdaki sofra manzarası harikaydı, hele ki benim gibi işten çıkıp 1.5 saat aç bilaç yol gelmiş biri için
Kısacası bira-patates candır; bunu hazırlayan kadınla yapılan seks de heyecandır
(sözüm size ey halk dostu lord @Cromwell
)

Neyse, biralarımızı içip biraz da karnımızı doyurduktan sonra, artık karşımdaki vücuda kavuşma zamanı geldiği için kendimi ılık duşa attım. Çıktığım gibi de odanın kapısında @Cansu kaya nın dudaklarına
Ayakta başlayan ateşli ön sevişmemiz, yatakta da karşılıklı yapılan uzun orallar ile devam etti; çıkan seslere değinmiyorum, yaşayan biliyor zaten
En sonunda kondomu takıp konuya girdik de, cow girl de finale ulaşabildik; gerçi "bu kadarcık mı?" diye üzüldüyse de, her maçın iki yarıdan oluştuğunu ve Genç Semih gibi golcülerimiz olduğu sürece 121. dakikaya kadar ümidimiz olduğunu hatırlattım kendisine 
Kısa bir duştan sonra bira, patates ve gıybete kaldığımız yerden devam ettik; o geveze ben geveze, baktık saat geç oluyor; var gücümüzle ikinci yarıyı oynayalım dedik ve kendimizi direkt yatak odasına attık. Yine uzun ön sevişme ve karşılıklı orallardan sonra, "sence ne yapalım?" sorusunu sorma gafletine düştü @Cansu kaya bütün iyi niyetiyle
Tabii fırsattan istifade, kondomu taktığımız gibi önce doggy de, sonra da prone bone da devam eden gayet uzun bir anal seansı yaptık kendisiyle... (itiraf.com: Neden hakan33cm lerden değilim, bu pozisyonun hakkını yeterince veremedim diye hayıflandım, ama yaradanın işine karışılmaz sonuçta, elimizdeki olanakları en efektif şekilde kullanmakla yükümlüyüz günün sonunda
) Her neyse, dedim artık istersen bir final yapalım, güzel bir göğüs arası cif le maçın son golünü şık bir şekilde atarak duşa yollandık peşi sıra
(ona kalsa orala devam edecekti ayrı
)
"Çenem yüzünden seni de geç saate bıraktım, daha yarın sabah işe gideceksin" diye hayıflansa da, ben yaşadığım güzel anların etkisi ile eve gelir gelmez bebekler gibi mışıl mışıl uyudum sabaha kadar
Sonuçta hep söylediğimiz gibi, "hayat esasında, keyif aldığımız anların toplamı sadece". Bu keyifli gece için tekrar teşekkürler kendi ve kalbi güzel kadın
Artık foto çekme işi de bir daha ki randevumuza kaldı 

Neyse, biralarımızı içip biraz da karnımızı doyurduktan sonra, artık karşımdaki vücuda kavuşma zamanı geldiği için kendimi ılık duşa attım. Çıktığım gibi de odanın kapısında @Cansu kaya nın dudaklarına
Kısa bir duştan sonra bira, patates ve gıybete kaldığımız yerden devam ettik; o geveze ben geveze, baktık saat geç oluyor; var gücümüzle ikinci yarıyı oynayalım dedik ve kendimizi direkt yatak odasına attık. Yine uzun ön sevişme ve karşılıklı orallardan sonra, "sence ne yapalım?" sorusunu sorma gafletine düştü @Cansu kaya bütün iyi niyetiyle

"Çenem yüzünden seni de geç saate bıraktım, daha yarın sabah işe gideceksin" diye hayıflansa da, ben yaşadığım güzel anların etkisi ile eve gelir gelmez bebekler gibi mışıl mışıl uyudum sabaha kadar