- 12 Ağu 2017
- 136
- 195
- Cinsiyetiniz nedir?
can’lar can’ı sevgili @Cansu kaya bitanesi ile yine çok çok güzel ve özel bir görüşme gerçekleştirdik..kendisinin beyaz gömlek kot etek kombinini görmeyi nekadar çok istediğimi unutmamış ve beyazlar içinde bir kuğu misali beni karşılamıştı
bunun için çok tşk ediyorum 
Kendisi ile çok uyumlu saygılı ve dostane bir ilişkimiz oldu artık.kendisi ile vakit geçirmekten inanılmaz haz alıyorum.onun için ne yazsam az kalıcak biliyorum ve artık bilmiyende kalmamıştır nasıl güzel yürekli bir kadın olduğunu, bilmiyenlerde bence öğrenmeli mutlaka..sabah diyorum en sevdiğim diyor
6 diyorum tabiiki diyor 8 diyorum herzaman diyor şöyle diyorum tabiiki diyor böyle diyorum tabiiki diyor kanun yok kural yok yani
Tabiiki saygı sevgi güven çerçevesinde herşey...
özel anlara gelirsek ben oral yapmayı-yapılmasını ön sevişme öpüşme kısmını seven biri olarak ((kendisi ile bundan bir önceki görüşmemizde sadece ön sevişme öpüşme ve 2 seans oral ile görüşmeyi bitirmiştik
)) kendisinden çok memnunum...yanında olmayı gerçekten çok sevdiğim can gibi can @Cansu kaya birtanesine sevgilerimi sunuyorum...tekrar tekrar görüşebilmek ümidi ile 

Kendisi ile çok uyumlu saygılı ve dostane bir ilişkimiz oldu artık.kendisi ile vakit geçirmekten inanılmaz haz alıyorum.onun için ne yazsam az kalıcak biliyorum ve artık bilmiyende kalmamıştır nasıl güzel yürekli bir kadın olduğunu, bilmiyenlerde bence öğrenmeli mutlaka..sabah diyorum en sevdiğim diyor

özel anlara gelirsek ben oral yapmayı-yapılmasını ön sevişme öpüşme kısmını seven biri olarak ((kendisi ile bundan bir önceki görüşmemizde sadece ön sevişme öpüşme ve 2 seans oral ile görüşmeyi bitirmiştik