Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yine yeniden Can Suyum CANSU 🌹🌹🌹

berkcan_34 Çevrimdışı
12 Ağu 2017
136
195
Cinsiyetiniz nedir?
can’lar can’ı sevgili @Cansu kaya bitanesi ile yine çok çok güzel ve özel bir görüşme gerçekleştirdik..kendisinin beyaz gömlek kot etek kombinini görmeyi nekadar çok istediğimi unutmamış ve beyazlar içinde bir kuğu misali beni karşılamıştı 😘 bunun için çok tşk ediyorum 🌹
Kendisi ile çok uyumlu saygılı ve dostane bir ilişkimiz oldu artık.kendisi ile vakit geçirmekten inanılmaz haz alıyorum.onun için ne yazsam az kalıcak biliyorum ve artık bilmiyende kalmamıştır nasıl güzel yürekli bir kadın olduğunu, bilmiyenlerde bence öğrenmeli mutlaka..sabah diyorum en sevdiğim diyor 😊 6 diyorum tabiiki diyor 8 diyorum herzaman diyor şöyle diyorum tabiiki diyor böyle diyorum tabiiki diyor kanun yok kural yok yani 🥰 Tabiiki saygı sevgi güven çerçevesinde herşey...
özel anlara gelirsek ben oral yapmayı-yapılmasını ön sevişme öpüşme kısmını seven biri olarak ((kendisi ile bundan bir önceki görüşmemizde sadece ön sevişme öpüşme ve 2 seans oral ile görüşmeyi bitirmiştik 😋 )) kendisinden çok memnunum...yanında olmayı gerçekten çok sevdiğim can gibi can @Cansu kaya birtanesine sevgilerimi sunuyorum...tekrar tekrar görüşebilmek ümidi ile 🌹🌹🌹

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
921
646
Cinsiyetiniz nedir?
Yüreğinize sağlık, kot etek fantezisi olan tek ben değilmişim demek ki

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,036
1,087
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler üstadım

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,468
8,933
can’lar can’ı sevgili @Cansu kaya bitanesi ile yine çok çok güzel ve özel bir görüşme gerçekleştirdik..kendisinin beyaz gömlek kot etek kombinini görmeyi nekadar çok istediğimi unutmamış ve beyazlar içinde bir kuğu misali beni karşılamıştı 😘 bunun için çok tşk ediyorum 🌹
Kendisi ile çok uyumlu saygılı ve dostane bir ilişkimiz oldu artık.kendisi ile vakit geçirmekten inanılmaz haz alıyorum.onun için ne yazsam az kalıcak biliyorum ve artık bilmiyende kalmamıştır nasıl güzel yürekli bir kadın olduğunu, bilmiyenlerde bence öğrenmeli mutlaka..sabah diyorum en sevdiğim diyor 😊 6 diyorum tabiiki diyor 8 diyorum herzaman diyor şöyle diyorum tabiiki diyor böyle diyorum tabiiki diyor kanun yok kural yok yani 🥰 Tabiiki saygı sevgi güven çerçevesinde herşey...
özel anlara gelirsek ben oral yapmayı-yapılmasını ön sevişme öpüşme kısmını seven biri olarak ((kendisi ile bundan bir önceki görüşmemizde sadece ön sevişme öpüşme ve 2 seans oral ile görüşmeyi bitirmiştik 😋 )) kendisinden çok memnunum...yanında olmayı gerçekten çok sevdiğim can gibi can @Cansu kaya birtanesine sevgilerimi sunuyorum...tekrar tekrar görüşebilmek ümidi ile 🌹🌹🌹
Güzel paylaşımın için tsk ederim. Buralara ilk geldiğimden buyana tanırim seni ve gorusuruz. Seninle olmakda cok keyif verici. Iyi tanimisim seni 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar