Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yine Yeniden Cansu

• Konbuyu başlatan asoz
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:41
22 Haz 2016
91
191
Cinsiyetiniz nedir?
Dün akşam yeniden Cansu’nun 3 saatlik misafiri oldum. Evet esas amaç cinsellik ama bu kadar stresi bir modern hayatın içinde, hoş sohbet edip, samimi, her konuda konuşacağın birileri ile bu cinselliği yaşamanın da ayrı bir lezzeti var. Cansu’nun yatağı anlatılmaz yaşanır zaten. Yorumlarda bu konuda bol bol bahsedildiği için bu konuya çok girmeyeyim. Bu sefer masaj hizmetinden de faydalanmak istedim. Zaten bir süredir sırtımda da ağrılar ve uykusuzluk sorunlarım vardı. Masaj koltuğunda ayıp olmasında diye kendimi çok tuttum. Yoksa uyurdum. Bu güzel masaj sonrası bugün sabaha kadar mışıl mışıl uyumuşum. Bir daha gidilir mi diye sormayın. Yorumlarda da göreceğiniz üzere Cansu’ya giden tekrar tekrar gider net.

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,468
8,924
Dün akşam yeniden Cansu’nun 3 saatlik misafiri oldum. Evet esas amaç cinsellik ama bu kadar stresi bir modern hayatın içinde, hoş sohbet edip, samimi, her konuda konuşacağın birileri ile bu cinselliği yaşamanın da ayrı bir lezzeti var. Cansu’nun yatağı anlatılmaz yaşanır zaten. Yorumlarda bu konuda bol bol bahsedildiği için bu konuya çok girmeyeyim. Bu sefer masaj hizmetinden de faydalanmak istedim. Zaten bir süredir sırtımda da ağrılar ve uykusuzluk sorunlarım vardı. Masaj koltuğunda ayıp olmasında diye kendimi çok tuttum. Yoksa uyurdum. Bu güzel masaj sonrası bugün sabaha kadar mışıl mışıl uyumuşum. Bir daha gidilir mi diye sormayın. Yorumlarda da göreceğiniz üzere Cansu’ya giden tekrar tekrar gider net.
Seni tekrar görmek ve seninle vakit geçirmek çok güzeldi. Bana masaj sözünüde aldım daha ne olsun ki 😈 iyiki tanımışım seni🥰 düşüncelerin ve paylaşımın için teşekkür ederim 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar