Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylar sonra yeniden sinem

Therain34 Çevrimdışı
27 Ocak 2021
53
231
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sinem ile uzun uraşlar sonucu cumartesi günü salı günü ssat 22.00 için randevulaştık.Beklenen gün geldi ve sinemin kapısına dayandım saat 22.00 de istediğim seksi kıyafetleri giymişti.Nese duş aldıktan sonra joltuğa oturduk ve ufak oynaşmalar sonrası odaya geçtik.Sinem müziği açtı ve ayakta kilotlu çorabıyla dans etmeye başlad orda ufak sürtüşmeden sonra yatakta uzun ön sevşme yaşadık daha sonra 1.raundu tamamladık.Sonra tekrar duş faslından sonra uzun uzun muhabbet ettik ve tekrar 2.raunda başladık 2.raundda kayganlaştırcınında etkisiyle kaza kurşunu yani dayanamayıp sürdünmüyle kalça arasına boşaldım.Sinemcim her şey içi teşekkür ederim en kısa sürede gecelikte görüşmek üzere...

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,756
3,245
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sinem ile uzun uraşlar sonucu cumartesi günü salı günü ssat 22.00 için randevulaştık.Beklenen gün geldi ve sinemin kapısına dayandım saat 22.00 de istediğim seksi kıyafetleri giymişti.Nese duş aldıktan sonra joltuğa oturduk ve ufak oynaşmalar sonrası odaya geçtik.Sinem müziği açtı ve ayakta kilotlu çorabıyla dans etmeye başlad orda ufak sürtüşmeden sonra yatakta uzun ön sevşme yaşadık daha sonra 1.raundu tamamladık.Sonra tekrar duş faslından sonra uzun uzun muhabbet ettik ve tekrar 2.raunda başladık 2.raundda kayganlaştırcınında etkisiyle kaza kurşunu yani dayanamayıp sürdünmüyle kalça arasına boşaldım.Sinemcim her şey içi teşekkür ederim en kısa sürede gecelikte görüşmek üzere...

Tebrikler bro👌

Sabah kalktığımda kuşluda Candy Shop show, foruma girince ilk okuduğum postta ayrı bir dans hikayesi 🤪😛😜😝😋 Mızrak çuvala sığmıyor @SineMelez 🛫

erilere

Normal Üye
5 Şub 2020
18
16
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Böyle ufak detaylı anlatımlar güzel oluyor, teşekkürler.

cantrakyalı Çevrimdışı
18 Kas 2021
86
71
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tebrikler 2 tarafa da

Üye silindi 55882

Evet cnm bir sene sonra tekrar görüşmek guzeldi 🥰 sonunda denk gelibildik😅
Guzel yazin için teşekkür ederim yine yine beklerim optum 😘

huggerz Çevrimdışı

huggerz

Normal Üye
18 Eki 2021
26
17
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,756
3,245
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benimi takip ediyorsun 😜

Ha oturdum önüme telefonlarin, mac'in ekranlarını açtım ayrı ayrı birinde kuşlu birinde forum birinde wp açık sen online olunca atlıyom iceri🤣🤣🤣

Yahu yıldızlar, ilâhi güçler, kader

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar