Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Biliyorum
Akşam akşam dur aman aman ....
Doyulur mu doyulur mu o Toto’ya doyulurmu sana hiç doyulur mu
Olsaydı beklemezdim zatenGercekten olmaz ya![]()
Akşam akşam dur aman aman ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O parça şarkı sözü öylemiydi gerçektenDoyulur mu doyulur mu o Toto’ya doyulurmu sana hiç doyulur mu![]()
Şarkı sözü acilen sana uyarlanmalıO parça şarkı sözü öylemiydi gerçekten![]()
Gorup de begenmeyen olabilir miymis ki
Yok canım okadar da değil doğru açımı sence buTam Face-Sitting kalçaları, oturacaksın üstüne kalkmayacaksın![]()
Bestecim olmak istersen beklerim tatlım güzel manîleriniŞarkı sözü acilen sana uyarlanmalı![]()
Teşekkürler tatlımdoyulmaz kiiii
Gorup de begenmeyen olabilir miymis kikimse imkar etmesin guzel gordum demesin, seni gormeyen
![]()
Geçmiş zaman olmasın tatlım gelecekle ilgili plan yapalım benceOrada olmak vardı
Ruya hanimcigim ... Bu is olacak da ne zaman olacak onu hesaplayamiyorumbayağı bayağı siz yükseldiniz bana öyle hissettim bir an
![]()
Hesap kitap işleri zor tatlım ya ansızın olması lazımRuya hanimcigim ... Bu is olacak da ne zaman olacak onu hesaplayamiyorum![]()
Sen neleri neleri deliğinden çıkarırsınBestecim olmak istersen beklerim tatlım güzel manîlerinihem ne demişler güzel söz yılanı
deliğinden çıkartırmış
denemek de fayda var gibi
![]()
Yok canım okadar da değil doğru açımı sence bu![]()
Airbag'ler insana yaşama sevinci verir,hayata döndürür,
Ee tatlım şimdi burada fizik kurallarını tartışmayalımAçı için dememiştim kalçalar genel olarak tam face-sitting için yaratılmış resmen![]()
Şöyle diyebilirmiyiz pekiAirbag'ler insana yaşama sevinci verir,hayata döndürür,
Acaba o güzelim beninizden öpmemde bir sakınca var mi,öpebilirimiyim? İzniniz ile![]()
Mesafeler sadece zaman kaybıdır tatlımDoyum olmaz ama mesafeler hep engel![]()
Doğru diyorsunuz ama bende de zaman hiç uymuyor Ankaraya bu aralarMesafeler sadece zaman kaybıdır tatlımengel yada imkansız diye birşey bilmiyorum ben
![]()
Bir günü bekletme bence tatlımDoğru diyorsunuz ama bende de zaman hiç uymuyor Ankaraya bu aralar
Ama bir gün tanışacağız,orda ya da burda![]()
Gelirsem,hiç bekletmem ki o bir günüBir günü bekletme bence tatlımçok geç kalmayasın ama bir kaçamak yapıp gelmek istersen beklerim tatlım
![]()
Haklısınız,haklısınız yerden göğe kadar,adım adım yapmazsam ne yüreğimŞöyle diyebilirmiyiz pekiyaşama sevinciniz artacak ve hayatta kalacaksanız sadece beni öpmeyle
bu biraz düşündürür beni şimdi
izin çıkar çıkmasına ama sadece öpücük yeteceğini sanmıyorum buna birazda çaba sarf etmenizi görmek isterim
![]()
Haklısınız,haklısınız yerden göğe kadar,adım adım yapmazsam ne yüreğimdayanır buna ne de beynim
tüm organlar servis dışı kalabilir.böyle bir güzelliğin her mm2 sini sindire sindire, keyfine vara vara bir 100 m koşucusu gibi değil de,bir maraton koşucusu gibi tadını çıkartıyor olmak daha güzel olmaz mı?!!
Sizce???
Siz nasıl isterseniz,sizin sularınızdaohoooo maraton da koşacaksak ben çok yorulurum ama tatlım
en güzeli bir kahve içerek başlasak
sonrası zaten malûm
![]()
Teşekkür ederim tatlımSiz nasıl isterseniz,sizin sularınızdaeller yukarı...Ama tekrar tekrar söylüyorum O ben'iniz beni bitirdi
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!