Ademmeda
Normal Üye
- 8 Kas 2021
- 1
- 14
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese selamlar. Cansu hanım ile uzun bir aradan sonra, biraz şans birazda tesadüf sonucu tekrardan bir görüşme fırsatını yakaladım. Kendisini daha önceden tanıyor olmamdan dolayı, zaten aklımda hiçbir şüphe olmadan seve seve ziyaretinde bulundum. Fakat hic tanışamayan yada tanışmakta kararsız olan arkadaşlar geç kalmadan bu şansınızı kaybetmeyin. Cansu hanımı tanımak sizin için yarım kalmış seks hayatinizin bütün eksik parçalarının tamamlanması demektir. Ben burada yatakta şöyle seviştik, böyle seks yaptık vs. gibi gereksiz detayları yazmaya gerek duymuyorum. Onlarda benim özelim olsun. Zaten yazmaya kalksam çokta uzun sürer. Kisaca anlatılmaz yaşanır diyelim. Eğer sizlerde bir kadınla gerçek anlamda sevişmek, gerçek anlamda seks yapmak ve gerçek anlamda sınırsızlığı yaşamak isterseniz yolunuz Cansu hanımın ipeksi teninden ve yatağından mutlaka geçsin. Benden sizlere bu kadar. Şimdi gelelim Cansu hanıma. Sizinle tekrardan görüşmemiz uzun oldu ama güzel oldu. Beni evine misafir ettiğin için, ikramların için ve 3 saat zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim. Görüşmek üzere hoşçakal mutlu kal.