- 19 Ara 2021
- 6
- 71
- 42
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sevgili köftehor İstanbul'lular. Şanslı olduğunuzun farkındaydım. Sayısız, güzel pembiş arasında bolluk içinde yüzüyorsunuz maşallah. Açıkcası genelde İzmir'de görüşme yapan biri olarak, bu bolluğunuzu hiç kıskanmadım. Çünkü İzmir'in pembişlerinin sayısı az olsa da, keyif olarak yerlerini kimsenin tutamayacağını düşünüyordum. Taki @Cansu kaya'ya kadar. Görüşmeyle ilgili konulardan önce, değinmem gereken nokta şu ki; foruma ilk katıldığımda en çok dikkatimi çeken @Cansu kaya'ydı. İlk istanbul'a gelişimde müsait değildi. İkinci gelişimde Avrupa yakasında olduğumdan görüşemedim. Ama bu sefer Anadolu yakasında olunca mutlaka görüşmem gerekiyordu. Yıllardır, forumdaki referansları ve tanıtımları okurum, birkaç pembişle de görüşme fırsatım oldu. Genelde, ya referansların abartı olduğunu gördüm, yada tanıtımlarda vaat edilenlerin tam olarak gerçekleşmediğini. Cansu hanım referanslarda ne yazıyorsa, tanıtımında ne vaat ediyorsa o. Benim için en önemli husus budur.
Gelelim görüşme detaylarına. 2 saatlik görüşme için randevuyu aldım. Yıllar önce benim de yaşadığım bir muhitte görüşüyor. Toplu taşımaya pek uygun olmayabilir. Son yıllarda ki, imkanlar arttıysa bileyorum. Araçla gitmek daha mantıklı bence. Evi çok hoş, tertemiz. Bir daha ki, görüşmede gecelik kalayım diye düşündüm. O kadar rahat ve konforlu. Meyveler, çerezler hazırdı. Rica ettiğim kıyafet üzerindeydi. Dolgun göğüslerini ve kalçalarını görmek beni çok mesut etti. Yüzüne de söylediğim gibi kadın gibi kadın. Sohbeti çok doğal ve candan. Teni çok hoş. Sevişme haricinde, dokunmaktan hoşlandığım ikinci pembiş olduğu benim için. Tanıtımda yazdığı bütün servisleri sundu kendisi. Hem de hiç naz, kapris, yorgunluk belirtisi olmadan. Anal seksten ilk defa zevk aldım. Seans sonlarında zevkten inlemelerim bir süre daha sürdü. Uzun süredir bu kadar tatmin edici ve keyifli sevişmemiştim.
İstanbul'da yaşıyorsanız, zamparaysanız, önce bir @Cansu kaya'yla sevişin, sonra gidin istediğinizle gene sevişirsiniz.
Gelelim görüşme detaylarına. 2 saatlik görüşme için randevuyu aldım. Yıllar önce benim de yaşadığım bir muhitte görüşüyor. Toplu taşımaya pek uygun olmayabilir. Son yıllarda ki, imkanlar arttıysa bileyorum. Araçla gitmek daha mantıklı bence. Evi çok hoş, tertemiz. Bir daha ki, görüşmede gecelik kalayım diye düşündüm. O kadar rahat ve konforlu. Meyveler, çerezler hazırdı. Rica ettiğim kıyafet üzerindeydi. Dolgun göğüslerini ve kalçalarını görmek beni çok mesut etti. Yüzüne de söylediğim gibi kadın gibi kadın. Sohbeti çok doğal ve candan. Teni çok hoş. Sevişme haricinde, dokunmaktan hoşlandığım ikinci pembiş olduğu benim için. Tanıtımda yazdığı bütün servisleri sundu kendisi. Hem de hiç naz, kapris, yorgunluk belirtisi olmadan. Anal seksten ilk defa zevk aldım. Seans sonlarında zevkten inlemelerim bir süre daha sürdü. Uzun süredir bu kadar tatmin edici ve keyifli sevişmemiştim.
İstanbul'da yaşıyorsanız, zamparaysanız, önce bir @Cansu kaya'yla sevişin, sonra gidin istediğinizle gene sevişirsiniz.