Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy Hanım ve tekrar tekrar yaşanmak istenecek büyülü zamanlar

Ermovbg

Normal Üye
2 Eyl 2024
2
17
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese Merhabalar,
Öncelikle geç kalınmış bir referans olduğunu belirtmek istiyorum. Daisy Hanım ile çok uzun süre yazışmamızdan sonra işlerim yoğunluğlundan kendisi ile program yapamadık. Daha sonra birgün spontane olarak kendisine yazdım ve çok hızlı bir dönüş ile o gün içerisinde program yaptık. Evi çoook merkezi bir yerde. Araç ile gelecekseniz size otopark yönlendirmesi yapıyor ama araca hiç gerek yok. Metroya 2 dk uzaklıkta. Kapıda sizi çok güzel bir şekilde karşılıyor ve ikramlarını yapıyor. O an çok güzel bir sohbet başlıyor ve sizi dışarıdaki koşuşturmadan koparıp alıyor. Daha sonrasında sizi kendisi odaya alıyor ve duş için hazırlıyor ve herşey başlıyor. Kendi hazırlamış olduğu odasında çok güzel bir erotik masaj hizmeti veriyor. Bu kısımların pek anlatılmasından yana değilim. Yaşanması gerekiyor.
1 ay geçmeden Daisy Hanım ile yine spontane bir yazışmadan sonra aynı gün buluşma fırsatım oldu. Bu sefer kendisinden özel bir kıyafet isteğim oldu ve kendisi memnuniyetle kabul etti. Bunun için kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum tekrardan.

Sevgiler✨

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar