Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ev Yapımı Yoğurt

• Konbuyu başlatan k2gh
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:57
k2gh Çevrimdışı
21 Haz 2019
53
334
Cinsiyetiniz nedir?
Kısa ve öz olsun. Ev ulaşım evin düzeni temizlik çok iyi. Sağolsun Cansu beni istediğim kıyafetler ile karşıladı. Herşey çok güzeldi. Ön sevişme seks oral hepsi ayrı ayrı süreçler ve hiç acele etmeden rahat rahat ve kişiyi mutlu edecek şekilde başladı gelişti ve sonuçlandı. :) Sohbet çok iyiydi. İkramlar ayrıca güzeldi. İkramların özenle hazırlandıkları belli idi. Benim için untulması zor olacak bir güzel 3 saat daha eklendi Cansu ile. Mutlu ve güler yüzle ayrıldım evinden daha ne olsun.

Başlık dikkatini çekmiştir saırım. Sohbet içinde konu bizi yoğurt konusunda getirdi, Cansu ya dedim ki ben hazır yoğurt yiyemiyorum gitti dolaptan ev yapımı yoğurt getirdi ve tadı muhteşemdi. Aynı memelketteki gibi. Hatta eve götürmem için sırar etti ama alamadım sonraya söz aldım hem yoğurt hemde börek için. Ek olarak Cansu güzel ve hamarat olduğunuda ispatlamış oldu. Bana göre yoğurt yapabilmek müthiş bir yetemek.

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,054
2,745
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bizim evin gelini gibi @Cansu kaya ☺️👍Herşey mevcut...Aşk-meşk,sex,sunum,ikram...🤗🤗🤗

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,472
8,944
Kısa ve öz olsun. Ev ulaşım evin düzeni temizlik çok iyi. Sağolsun Cansu beni istediğim kıyafetler ile karşıladı. Herşey çok güzeldi. Ön sevişme seks oral hepsi ayrı ayrı süreçler ve hiç acele etmeden rahat rahat ve kişiyi mutlu edecek şekilde başladı gelişti ve sonuçlandı. :) Sohbet çok iyiydi. İkramlar ayrıca güzeldi. İkramların özenle hazırlandıkları belli idi. Benim için untulması zor olacak bir güzel 3 saat daha eklendi Cansu ile. Mutlu ve güler yüzle ayrıldım evinden daha ne olsun.

Başlık dikkatini çekmiştir saırım. Sohbet içinde konu bizi yoğurt konusunda getirdi, Cansu ya dedim ki ben hazır yoğurt yiyemiyorum gitti dolaptan ev yapımı yoğurt getirdi ve tadı muhteşemdi. Aynı memelketteki gibi. Hatta eve götürmem için sırar etti ama alamadım sonraya söz aldım hem yoğurt hemde börek için. Ek olarak Cansu güzel ve hamarat olduğunuda ispatlamış oldu. Bana göre yoğurt yapabilmek müthiş bir yetemek.
Guzel paylasmin icin tsk ederim. Sende kalbi çok güzel bir insansın ve seni tanımak benim için büyük bir zevk. Ben bir boğa kadınıyım, mutfak da ve yatak da zevk almasını biliyorum 😈 yalnız sen gittiğinden beri yatıyorum, görüşmelerimi de iptal etmek zorunda kaldım😔 inanilmaz bir bel agrisi, sanırım bir yerde yanlış bisey yaptık 😜😘😘

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,472
8,944
Bizim evin gelini gibi @Cansu kaya👍Herşey mevcut...Aşk-meşk,sex,sunum,ikram...🤗🤗🤗
Zevk alarak yapıyorum her birini🥰🥰 her zaman söyledim tekrar söylemek isterim, misafirim olmuş ve olacak hatta olmaya devam eden/etmeyen bay/bayan arkadaslar çok değerli benim için. Bu sebeple de zevk alıyorum misafirlerimi ağırlamaktan, zevk alırken vermekde beni gururlandırıyor😘😘

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,054
2,745
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Zevk alarak yapıyorum her birini🥰🥰 her zaman söyledim tekrar söylemek isterim, misafirim olmuş ve olacak hatta olmaya devam eden/etmeyen bay/bayan arkadaslar çok değerli benim için. Bu sebeple de zevk alıyorum misafirlerimi ağırlamaktan, zevk alırken vermekde beni gururlandırıyor😘😘
Biliyorum kuzum👍O yüzden seviyorum ya seni😘😘😘

11 Kas 2020
87
54
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu hanım sızınle gorusmeyı bende cok ıstıyorum umarım bır gun gorusme fırsatım olur forumdan referansım yok ama baştan soyluyeyım aranıza yeni katıldım zaten

hsnsbbh Çevrimdışı
8 Eyl 2017
30
13
Cinsiyetiniz nedir?
Ben de başlığı görünce yoğurt tarifi veririm diye düşündüm ama ters köşe oldum. Ve evet, yoğurt yapabiliyorum :)

Paylaşım için teşekkürler.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,281
10,252
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hem mutfakta hem yatakta maharetli bir kadın, daha başka ne ister ki bir erkek? ;) Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar