- 21 Haz 2019
- 53
- 334
- Cinsiyetiniz nedir?
Kısa ve öz olsun. Ev ulaşım evin düzeni temizlik çok iyi. Sağolsun Cansu beni istediğim kıyafetler ile karşıladı. Herşey çok güzeldi. Ön sevişme seks oral hepsi ayrı ayrı süreçler ve hiç acele etmeden rahat rahat ve kişiyi mutlu edecek şekilde başladı gelişti ve sonuçlandı.
Sohbet çok iyiydi. İkramlar ayrıca güzeldi. İkramların özenle hazırlandıkları belli idi. Benim için untulması zor olacak bir güzel 3 saat daha eklendi Cansu ile. Mutlu ve güler yüzle ayrıldım evinden daha ne olsun.
Başlık dikkatini çekmiştir saırım. Sohbet içinde konu bizi yoğurt konusunda getirdi, Cansu ya dedim ki ben hazır yoğurt yiyemiyorum gitti dolaptan ev yapımı yoğurt getirdi ve tadı muhteşemdi. Aynı memelketteki gibi. Hatta eve götürmem için sırar etti ama alamadım sonraya söz aldım hem yoğurt hemde börek için. Ek olarak Cansu güzel ve hamarat olduğunuda ispatlamış oldu. Bana göre yoğurt yapabilmek müthiş bir yetemek.
Başlık dikkatini çekmiştir saırım. Sohbet içinde konu bizi yoğurt konusunda getirdi, Cansu ya dedim ki ben hazır yoğurt yiyemiyorum gitti dolaptan ev yapımı yoğurt getirdi ve tadı muhteşemdi. Aynı memelketteki gibi. Hatta eve götürmem için sırar etti ama alamadım sonraya söz aldım hem yoğurt hemde börek için. Ek olarak Cansu güzel ve hamarat olduğunuda ispatlamış oldu. Bana göre yoğurt yapabilmek müthiş bir yetemek.