Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gökçe Hanım'a teşekkürlerimle

kcinon

Normal Üye
25 Ara 2022
34
69
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

@GÖKÇE Hanım ile birkaç hafta önce ilk kez görüşme fırsatım oldu, ilk yazışmadan yanından ayrılana kadar güzel iletişimi ve tavrı için kendisine çok teşekkür ederim. Zaten burada sayısız olumlu referansı var, benimki de bunlardan farklı olmayacak.

Daha önce program yapmak için iletişim kurmuş ancak denk getirememiştik, bu sefer 3 saatlik bir görüşme için kendisinin misafiri oldum. İlk iletişim, adresle ilgili yönlendirmesi gayet güzeldi. Temiz ve güzel evinde sağladıkları ve ikramları fazlasıyla yeterliydi.

Beni çok hoş bir kombinle zarif bir şekilde karşıladı, yeni tanışmamıza rağmen gayet güzel bir iletişim kurduk. Hem aktif olarak egzersiz yapması hem saçından manikürüne kadar özeni ile fiziksel olarak çok çekici bir hanımefendi, bunlarla birlikte güzel iletişimi daha da keyifli zaman geçirmemizi sağladı.

Özel kısımlarla ilgili detay vermeyi tercih etmiyorum ama daha önce kendisiyle görüşmediğime pişman olduğumu söyleyebilirim. Benim için akılda kalıcı, gayet keyifli geçen ve tekrar gerçekleşmesini isteyeceğim bir görüşme oldu.

@GÖKÇE Hanım'a teşekkürlerim ve iyi dileklerimle...

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,476
1,607
Cinsiyetiniz nedir?
Sevişmenize sağlık, yaşayana ve yaşatanlara teşekkür ederiz

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar