Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güvercinlere Yem Veren Kadın

Dubadu92

Normal Üye
24 Ara 2023
12
90
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@TAKSİM MELTEM ile ani randevu ile buluşmamızı gerçekleştirdik kendisine bunun için teşekkürlerimi iletiyorum. Mekanı taksim meydana yakın. Kendisi çok güzel ve seksi bir kadın. Ön sevişmesi ve iştahlı oluşu beni ayrı bir zevke getirdi ilk A-LEVEL deneyimledim kendisiyle güzeldi. Özel anlara çok detaylı girmek istemiyorum sadece konu başlığına yazdığım yazıya istiaden bir şey yazmak istiyorum seans sonrası sohbete daldık o ara havlu ile üstünü kapatmıştı, güvercinlere yem vermeyi unuttum bir gideyim yem vereyim dedi terasa giderken yürüyüşü o kalçaların dolgunlunlugu gözümün önünden gitmiyor. Herşey için teşekkürler canım kendine iyi bak..

TAKSİM MELTEM Çevrimdışı
11 Eyl 2023
174
630
@TAKSİM MELTEM ile ani randevu ile buluşmamızı gerçekleştirdik kendisine bunun için teşekkürlerimi iletiyorum. Mekanı taksim meydana yakın. Kendisi çok güzel ve seksi bir kadın. Ön sevişmesi ve iştahlı oluşu beni ayrı bir zevke getirdi ilk A-LEVEL deneyimledim kendisiyle güzeldi. Özel anlara çok detaylı girmek istemiyorum sadece konu başlığına yazdığım yazıya istiaden bir şey yazmak istiyorum seans sonrası sohbete daldık o ara havlu ile üstünü kapatmıştı, güvercinlere yem vermeyi unuttum bir gideyim yem vereyim dedi terasa giderken yürüyüşü o kalçaların dolgunlunlugu gözümün önünden gitmiyor. Herşey için teşekkürler canım kendine iyi bak..
Canım benim çok teşekkür ederim özel insan öpüyorum kocaman 🥰

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
920
643
Cinsiyetiniz nedir?
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
10,006
8,128
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar