Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
GünaydınGunaydin askolarimmm![]()
Ben hep burdayimGünaydınnnn, umarım.en kısa zamanda yüz yüze günaydınlasırız
çok tatlısınGunaydin askolarimmm![]()
Beraber spor yapsak ya çok iyi partner olurumGunaydin askolarimmm![]()
Ay cok isterimBeraber spor yapsak ya çok iyi partner olurum
Hep söylerim çekici olmak giyinik olmamakla açıklanabilecek bişey değil diye. İşte kanıtı, işte işte kanıtıGunaydin askolarimmm![]()
Ben kendimi yedirmem bebeğim onlaraD
Dikkat et yerler seni oracıkda![]()
Sıcak sıcacık anlar senle ımmmTamam baslayalim bebegim![]()
Hele bir de bu soguk havalarda immmmSıcak sıcacık anlar senle ımmm![]()
Ben yesemBen kendimi yedirmem bebeğim onlara![]()
güzelliğine güzellik katmaya giderken bu güzelliğini en sonunda yiyeceğim aşkoo az kaldıGunaydin askolarimmm![]()
Cok incesiniz cok teşekkür ederim yaaaHep söylerim çekici olmak giyinik olmamakla açıklanabilecek bişey değil diye. İşte kanıtı, işte işte kanıtı![]()
Cok mantikliBen yesem![]()
Ay ne zaman ya ne zamannnngüzelliğine güzellik katmaya giderken bu güzelliğini en sonunda yiyeceğim aşkoo az kaldı![]()
Daha da alev alırız seninleHele bir de bu soguk havalarda immmm![]()
Cok mantikli![]()
Bir o kadar güzel ve seksi ama bir o kadar da sabırsız şey seniAy ne zaman ya ne zamannnn![]()
Aaa kandirmak ve ben yanyana hic yakismiyorBak inanırım beni kandırma
Acaba ben doyacak miyimBir o kadar güzel ve seksi ama bir o kadar da sabırsız şey senibuluştuğumzuda seni yemelre doyamıycağım belli oldu
![]()
Hmm öyle mi tamam o zaman sen doyana kadar yanından ayrılmam ve durmam yemelere seni kondisyon sağlam ne de olsaAcaba ben doyacak miyimdoyumsuzluk var da birazcik bende
![]()
Yeter ki siz isteyin efenimm zevkleAaa kandirmak ve ben yanyana hic yakismiyorham yap beni
![]()
Bu adam bu hatunu ister hatun alev adam alev offf geceler sabahlar olmasın derim benDaha ne istesin bu hatun![]()
Olmasin benim acelem yokBu adam bu hatunu ister hatun alev adam alev offf geceler sabahlar olmasın derim ben![]()
Benimde acelem yok senle iken zaman dursun seninle her anın tadını çıkarmak isterim doya doyaOlmasin benim acelem yok![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!