Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hepsinden sen sorumlusun Blush Aylin…

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,279
10,252
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet, ne yazık ki acı gerçekler bunlar… Derman kalmayan dizlerimden de, halen dudaklarımdaki yoğun kadın kokusundan da, blush ın yaptığı baş ağrısından da, gecenin bir yarısında yatağa ölü gibi yığılmamdan da, hatta sabahtan beri yüzüme oturmuş olan aptal gülümsemeden de :) (sokaktaki kedi halen benim sorumluluğumda, o ayrı (giggle) )
Tek cümle ile, güzel ve keyifli bir akşam geçirdik birlikte. Hem nazik ikramlar eşliğindeki sohbet kısmı, hem de evin dört bir köşesinde cereyan edip, son durak olan yatakta mutlu sona ulaşan şehvetli kısmı, klasik tabirle her anı dolu geçen bir görüşmeydi. Bol tatlı yedik, blush içtik, arkasından da hepsini yatakta erittik; uzun zamandır bu kadar yorulduğum bir görüşme hatırlamıyorum :) Arada istemeden de olsa, “yaşadığımız seks kazaları” konusuna bir örnek daha eklediysek de, neyse ki hafif hasarlı olarak atlatıldı vaziyet (giggle)
Her şey için teşekkürler Blush AylinAylin :) (lakap bulma yarışmasına benim katkım da olsun böylece…)

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
462
15
Cinsiyetiniz nedir?
Keyifle geçen ve yüzdeki tatlı tebessüm ile unutulmayacak bir görüşme yaşanmış.Etkileyici paylaşalım için yaşayan ve yaşatana teşekkürler

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,093
8,093
Evet, ne yazık ki acı gerçekler bunlar… Derman kalmayan dizlerimden de, halen dudaklarımdaki yoğun kadın kokusundan da, blush ın yaptığı baş ağrısından da, gecenin bir yarısında yatağa ölü gibi yığılmamdan da, hatta sabahtan beri yüzüme oturmuş olan aptal gülümsemeden de :) (sokaktaki kedi halen benim sorumluluğumda, o ayrı (giggle) )
Tek cümle ile, güzel ve keyifli bir akşam geçirdik birlikte. Hem nazik ikramlar eşliğindeki sohbet kısmı, hem de evin dört bir köşesinde cereyan edip, son durak olan yatakta mutlu sona ulaşan şehvetli kısmı, klasik tabirle her anı dolu geçen bir görüşmeydi. Bol tatlı yedik, blush içtik, arkasından da hepsini yatakta erittik; uzun zamandır bu kadar yorulduğum bir görüşme hatırlamıyorum :) Arada istemeden de olsa, “yaşadığımız seks kazaları” konusuna bir örnek daha eklediysek de, neyse ki hafif hasarlı olarak atlatıldı vaziyet (giggle)
Her şey için teşekkürler Blush AylinAylin :) (lakap bulma yarışmasına benim katkım da olsun böylece…)

Şimdi efenim şöyle ki; benim bu olayla uzaktan yakından alakam yok :) Ben o sırada pararlel evrende kendi kendime blush ımı yudumluyordum, hatta paralel evrene gidiş ve dönüş biletimi ve kadehteki ruj izlerimi de dosyaya delil olarak ekledim, e hal böyle olunca da, o sırada olay mahallinde olmadığım keskin delillerle ispatlandığından ötürü dibine kadar masumum demektir. (giggle) Beraatimi talep ederim (giggle)

Şaka bir yana, kadikoylu, bir ara dünyadan kopup bir seks kazasına daha imza atmış olsak da seni tekrar görmek zevkti :)

Tatlılar için tekrar teşekkür ederim, yakında TombikAylin olmazsam yeridir :)
Blush Aylin de kayıtlara geçsin lütfen, 637484. lakabım olur kendisi artık :)

YİNE BİR NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL :)
Sevgiler...

XaNDeR Çevrimdışı
27 Ağu 2016
80
5
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
güzel paylaşım için teşekkürler kadikoylu

escaldes Çevrimdışı
3 Kas 2014
280
5
Cinsiyetiniz nedir?
güzel paylaşım için teşekkürler.. minik ben sana demedim mi hayat sigortası yaptır diye :))

SERBLOOD Çevrimdışı
11 Nis 2007
208
5
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kolay kolay yorum yapmam ama bu konuda yorumsuz kalamiycam olay yerindeki ruj izlerinden sex sırasinda AylinAylin hanımın etrafa vermis oldugu sakarlıklarından ötürü 26 kasım pazartesiden itibaen 1 hafta BlushAylin olarak nikinin deyismesine karar kılınmıstir
kadikoylu bu ceza umarım sencede yeterlidir :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,093
8,093
Kolay kolay yorum yapmam ama bu konuda yorumsuz kalamiycam olay yerindeki ruj izlerinden sex sırasinda AylinAylin hanımın etrafa vermis oldugu sakarlıklarından ötürü 26 kasım pazartesiden itibaen 1 hafta BlushAylin olarak nikinin deyismesine karar kılınmıstir

SERBLOOD, oysa ki masumiyetimi ispat eden bir sürü delil vardı Hakim Bey, lütfen bir kez daha bakın dosyaya, adalet istiyorum yahu :)
Bir kere seks kazamızdaki kurban bendim tamam mı (giggle)
Reddi hakim talebinde bulunuyorum, bir üst yargı merciine başvuracağım, insan hakları mahkemesine gideceğim (giggle)

Help!! BlushAylin oluyorum, heeelp :)
Neyse, bir hafta mı demiştiniz efenim? (giggle)

İmza : KADER MAHKUMU AYLİNAYLİN :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,093
8,093
güzel paylaşım için teşekkürler.. minik ben sana demedim mi hayat sigortası yaptır diye :))

Galiba haklısın minik :)
Sigorta şart oldu (giggle) Ben bir an önce bu hususta araştırma yapıp SİGORTALI AYLİNAYLİN oluyorum :)

Pilsen Çevrimdışı

Pilsen

Karanlık tarafa geçme öperler
3 Kas 2016
229
196
Ruj izi ve suratta bıraktığı aptal gülümseme Aylinin imzası oldu artık. :D
Bu arada platinliğin hayırlı olsun minnakçığım. :)

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
922
646
Cinsiyetiniz nedir?
Yaşayan ve yaşatanın yüreğine sağlık

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,093
8,093
Keyifle geçen ve yüzdeki tatlı tebessüm ile unutulmayacak bir görüşme yaşanmış.Etkileyici paylaşalım için yaşayan ve yaşatana teşekkürler

Seks kazamızı yazsak, forum yıkılabilirdi :) ama tebessümlerin temeli tabii ki o değil. Okuyana da keyif verdiyse ne mutlu sevgili kaderfırtınası

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,093
8,093
Ruj izi ve suratta bıraktığı aptal gülümseme Aylinin imzası oldu artık. :D
Bu arada platinliğin hayırlı olsun minnakçığım. :)

Her türlü ruj ve makyaj izi itinayla yapılır :)
İmza : ARA BENİ, BOYA BENİ AYLİNAYLİN (giggle)

Teşekkür ederim murat_han cığım, gülümsetebiliyorsam ne mutlu. Bu arada platin olduğuma göre artık bir iki öneride bulunursun pm'den (giggle)
PlatinAylin diyeceksiniz :)
Şaka bir yana, bana yine banmışlar :(

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,093
8,093

Adminim, bir an önce başlat bari cezamı da tez bitsin :( bari yahu, gören de idam bekliyorum sanacak :(
Bu arada iyi hal indirimi yok mu ? (giggle)

canwhite Çevrimdışı
3 Şub 2018
58
5
Cinsiyetiniz nedir?
bir white (AylinAylin) nelere kadir görüyorsunuz arkadaşlar :)
her yerinden öpülesi güzel insan (aklıma geldi, ellerin öperim Rüştü, her yerinden öperim Rüştü :) )

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,279
10,252
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Yönetimin takdiri karşısında boynumuz kıldan ince :)

XaNDeR Çevrimdışı
27 Ağu 2016
80
5
Cinsiyetiniz nedir?
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,093
8,093
Kuralı biliyorsun, önce yazan kazanır :) Yoksa yaramazlık konusunda emeğin %90 ının sana ait olduğunu herkes biliyordur :buyuksun:

Bence elli, elli, kırışırız (giggle)
Kural mural bilmem, ben minnoşum, ekstra haklarım olmalı (giggle)

escaldes Çevrimdışı
3 Kas 2014
280
5
Cinsiyetiniz nedir?
nedir şu kaza merak ettim şimdi :)

XaNDeR Çevrimdışı
27 Ağu 2016
80
5
Cinsiyetiniz nedir?
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,093
8,093
Vayyy yazdım bunu kenara intikamım pis olur :)

Yaz tahtaya, al haftaya minik :) Hiiiçç korkmadım tamam mı :) Sen en fazla beni sevindirecek bir intikam düşünürsün.
İmza :KAHVALTIDA YÜREK YİYEN AYLİNAYLİN ;)

escaldes Çevrimdışı
3 Kas 2014
280
5
Cinsiyetiniz nedir?
Yaz tahtaya, al haftaya minik :) Hiiiçç korkmadım tamam mı :) Sen en fazla beni sevindirecek bir intikam düşünürsün.
İmza :KAHVALTIDA YÜREK YİYEN AYLİNAYLİN ;)
bu sefer fazla sevinme derim :D tamam hadi artık açıkla olmadı kulama söyle bari :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar