Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İhtiyacı yok

20 Mar 2015
58
46
Cinsiyetiniz nedir?
Başlıktada belirttiğim gibi kendisinin referansa ihtiyacı yok ama yazmazsam olmazdı 2 hafta önce görüştüm kendisi ile anca yazabiliyorum epey upraştım görüşmek için hep bir aksilik çıktı ama nihayet 3 saatlik bir görüşme ayarladım kendisi ile yeterli gelmiyor ama idare ettim her konuda kendisini aşmış sohbeti ikranları olsun, gelen misafirinin istediği şekilde hazırlanıyor ben çok memnun kaldım umarım tekrar yollarımız kesişir

HookahMan Çevrimdışı

HookahMan

HookahMan 💨
7 Ara 2020
199
331
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevismenize sağlık hocam, Cansu hanımla bende çok görüşmek istiyorum fakat randevu bir türlü denk getiremedik randevuları bayağı yoğun sanırsam kendilerinin

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
803
1,197
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,472
8,943
Başlıktada belirttiğim gibi kendisinin referansa ihtiyacı yok ama yazmazsam olmazdı 2 hafta önce görüştüm kendisi ile anca yazabiliyorum epey upraştım görüşmek için hep bir aksilik çıktı ama nihayet 3 saatlik bir görüşme ayarladım kendisi ile yeterli gelmiyor ama idare ettim her konuda kendisini aşmış sohbeti ikranları olsun, gelen misafirinin istediği şekilde hazırlanıyor ben çok memnun kaldım umarım tekrar yollarımız kesişir
Güzel paylaşımın için tsk ederim. Evet bazı aksilikler yaşadık ve sen bıkmadın bunun için ayrıca teşekkür ederim. Seni tanımak güzeldi ve zamanımız çabuk geçti gercekten 😘😘

Son düzenleme:
Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,472
8,943
Sevismenize sağlık hocam, Cansu hanımla bende çok görüşmek istiyorum fakat randevu bir türlü denk getiremedik randevuları bayağı yoğun sanırsam kendilerinin
Gercekten haklisiniz😔 aslında çok yoğunluktan değil, günde sadece 2 görüşme alıyorum ve doğal olarak 1 2 gün önceden oluşunca da randevular denk gelemiyoruz🙏

Son düzenleme:
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
10,146
8,237
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Mansa

Normal Üye
2 Mar 2021
34
69
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık.

Açıkçası diğer bir çok yorumu okuduktan sonra ben de Cansu hanım ile görüşmeyi çok isteyenlerden birisiyim. 1-2 gün önceden randevu talep etmenin daha iyi olacağını öğrenmem iyi oldu :)

Fırsatım olduğunda ona göre planımı yapıp kendisinden randevu rica edeceğim :)

emre.tekin

Normal Üye
12 Eyl 2019
1
0
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
teşekkürler bilgilendirme için. Ben de 2 hafta içinde umarım kendisiyle buluşacağım... 🥰

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
720
616
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı ve keyifli paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar