Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Komşuyla sıcak bir tanışma…

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,279
10,252
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İki defa vakitleri uydurma konusunda başarısız olduğum Sinem ile, “Allah’ın hakkı üçtür” diyerek tekrar randevu talebim (şanslı günümde olmamın da etkisiyle) olumlu sonuçlanınca, vakit geçirmeden çıktım yola. Tarifi aldıkça, bir baktım bizim eve gidiyorum neredeyse :) (İnsanın bildiği sokaklar ile ilgili tarif alması da başka bir tecrübe oluyor bu arada :) ) Neyse, kolay bulunan bir apartmana gelip kendisi tarafından içeri alındım ve geç de olsa tanışabildik böylece.
Ortalama bir boy ve fazlası-eksiği olmayan fizikte, Rusça konuşanlara özgü hafif kırık aksanıyla konuştuğu Türkçesi ve bıcır bıcırlığıyla gayet hoş bir kız kendisi, bira eşliğinde güzel ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdik ortam iyice ısınana kadar. Türkmen de olsa, farklı bir anadile sahip biri için, bu kadar kısa sürede akıcı ve belli sayıda kelime dağarcığına sahip bir Türkçe konuşabilmesi ve yeni kelimeleri öğrenmeye olan hevesi hoşuma gitti; kısacası kafasında soru işareti olanlar için, yatak dışında kalan vakti rahatlıkla dolduracak kadar muhabbet edebiliyorsunuz bu hanım kızımızla :)
Sıra yatağa gelince, küçük ama biçimli ve güzel uçlu göğüsleri, ilk bakışta anlaşılmasa da fazlasıyla elastikliği, yataktaki dayanıklılığı ve isteği ile bana, her iki seansta da uzun ve oldukça keyifli dakikalar yaşattı. Tabii ki benim için, mutluluk hormonunun anahtarlarından olan ayna fantezisi ve ilk kez deneme olanağı bulduğum “katlanmış bavul” pozisyonu (ki herkesin harcı değildir), keyifli geçen 2 saatten aklımda kalan sekanslar oldu.
Her yönüyle keyifli geçen bu zaman dilimi için teşekkürler sinem :) Bu seferlik olmadı ama, umarım bundan sonraki görüşmelerimizde bu güzel fiziği ölümsüzleştirecek birkaç fotoğraf karesi için de zaman yaratabiliriz…

ANT45 Çevrimdışı
29 Kas 2012
487
540
Kadıköylü emeğine sağlık güzel paylaşım :) Keyifli vakit geçirmişsin güzel kızla sevindim :) Sinem bayağı dikkat çeker oldu :)

ÇAKALER Çevrimdışı
7 Nis 2012
1,070
859
kadıköylü emeğine sağlık , katlanmış bavul pozisyonu nedir ya ben cahil kaldım , bidiğim bişedir ama nasıl bişe

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,479
1,609
Cinsiyetiniz nedir?
Katlanmış bavul pozisyonunu merak ettim :)
paylaşım için iki tarafa da teşekkürler.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,279
10,252
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Pozisyonun ismini ben uydurdum bu arada :) Aşağıdaki çizimde olduğu gibi, fakat bacakların kafa hizasına gelecek şekilde 180 dereceye tamamlandığı şekilde diyelim >:)

Taşıyıcı omuz pozisyonu.jpg

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
137
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sayende gittigidiyordan güzel bir bavul aldım. Teşekkürler. O kadar araştırdım ki neyi araştırdığımı unutup bavul çeşitlerine dalmışım.

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,235
307
Nasıl bir bavul bu kadar fonksiyonel olabilir meraktayım iki kişilik olsa gerek. Sevişmek lazım diye boşuna demiyorum. Paylaşımına sağlık üstadım. Referansınla bi bavul alıp Sinem hanımla tanışmak gerek..

Üye silindi 55882

İki defa vakitleri uydurma konusunda başarısız olduğum Sinem ile, “Allah’ın hakkı üçtür” diyerek tekrar randevu talebim (şanslı günümde olmamın da etkisiyle) olumlu sonuçlanınca, vakit geçirmeden çıktım yola. Tarifi aldıkça, bir baktım bizim eve gidiyorum neredeyse :) (İnsanın bildiği sokaklar ile ilgili tarif alması da başka bir tecrübe oluyor bu arada :) ) Neyse, kolay bulunan bir apartmana gelip kendisi tarafından içeri alındım ve geç de olsa tanışabildik böylece.
Ortalama bir boy ve fazlası-eksiği olmayan fizikte, Rusça konuşanlara özgü hafif kırık aksanıyla konuştuğu Türkçesi ve bıcır bıcırlığıyla gayet hoş bir kız kendisi, bira eşliğinde güzel ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdik ortam iyice ısınana kadar. Türkmen de olsa, farklı bir anadile sahip biri için, bu kadar kısa sürede akıcı ve belli sayıda kelime dağarcığına sahip bir Türkçe konuşabilmesi ve yeni kelimeleri öğrenmeye olan hevesi hoşuma gitti; kısacası kafasında soru işareti olanlar için, yatak dışında kalan vakti rahatlıkla dolduracak kadar muhabbet edebiliyorsunuz bu hanım kızımızla :)
Sıra yatağa gelince, küçük ama biçimli ve güzel uçlu göğüsleri, ilk bakışta anlaşılmasa da fazlasıyla elastikliği, yataktaki dayanıklılığı ve isteği ile bana, her iki seansta da uzun ve oldukça keyifli dakikalar yaşattı. Tabii ki benim için, mutluluk hormonunun anahtarlarından olan ayna fantezisi ve ilk kez deneme olanağı bulduğum “katlanmış bavul” pozisyonu (ki herkesin harcı değildir), keyifli geçen 2 saatten aklımda kalan sekanslar oldu.
Her yönüyle keyifli geçen bu zaman dilimi için teşekkürler sinem :) Bu seferlik olmadı ama, umarım bundan sonraki görüşmelerimizde bu güzel fiziği ölümsüzleştirecek birkaç fotoğraf karesi için de zaman yaratabiliriz…

Sevgili Kadikoylu güzel yorumun için çok teşekkürler.Sen gibi hoş kibar iyi insanı tanıdığım için mutlu oldum. Bu bovul pozisyona gülmekten koptum:D ismini bilmediğim için hangi pozisyon diye düşünüyordum fotoyu atıncan bildim:Dher zaman beklerim görüşme üzeri sevgiler:)

Brkist Çevrimdışı
1 Ara 2018
110
1
Cinsiyetiniz nedir?
Anlatış,betimleme,detaylar :)

üstüne bide toplum bilincine resimli katkı...

Sorsak şehir efsanesi :D

Her iki tarafada tşkler güzel paylaşım.

s1lencer Çevrimdışı
16 Kas 2017
27
2
Cinsiyetiniz nedir?
katlanmıș bavul ?

supradyn35 Çevrimdışı
3 Ocak 2010
602
20
Cinsiyetiniz nedir?
Bavulla paylaşım için teşekkürler teşekkürler. :))

supradyn35 Çevrimdışı
3 Ocak 2010
602
20
Cinsiyetiniz nedir?
Katlanmış bavul pozisyonlu paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Yeni bir şey daha öğrenmiş olduk.

10 Eyl 2017
186
85
Cinsiyetiniz nedir?
Pozisyonun ismini ben uydurdum bu arada :) Aşağıdaki çizimde olduğu gibi, fakat bacakların kafa hizasına gelecek şekilde 180 dereceye tamamlandığı şekilde diyelim >:)

Ekli dosyayı görüntüle 34550

Katlanmış bavul ismi cok hoş olmuş, ama deger bence Sinem hanimi bende tanimak istiyorum,kucuk göğüslü olması benim icin avantaj...guzel ve hos paylaşım icin teşekkürler kadıköylü...

Üye silindi 55882

Katlanmış bavul ismi cok hoş olmuş, ama deger bence Sinem hanimi bende tanimak istiyorum,kucuk göğüslü olması benim icin avantaj...guzel ve hos paylaşım icin teşekkürler kadıköylü...

Sevgili Hasan58 buyurun tanişalim:)

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
131
19
iki defa vakitleri uydurma konusunda başarısız olduğum sinem ile, “allah’ın hakkı üçtür” diyerek tekrar randevu talebim (şanslı günümde olmamın da etkisiyle) olumlu sonuçlanınca, vakit geçirmeden çıktım yola. Tarifi aldıkça, bir baktım bizim eve gidiyorum neredeyse :) (insanın bildiği sokaklar ile ilgili tarif alması da başka bir tecrübe oluyor bu arada :) ) neyse, kolay bulunan bir apartmana gelip kendisi tarafından içeri alındım ve geç de olsa tanışabildik böylece.
Ortalama bir boy ve fazlası-eksiği olmayan fizikte, rusça konuşanlara özgü hafif kırık aksanıyla konuştuğu türkçesi ve bıcır bıcırlığıyla gayet hoş bir kız kendisi, bira eşliğinde güzel ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdik ortam iyice ısınana kadar. Türkmen de olsa, farklı bir anadile sahip biri için, bu kadar kısa sürede akıcı ve belli sayıda kelime dağarcığına sahip bir türkçe konuşabilmesi ve yeni kelimeleri öğrenmeye olan hevesi hoşuma gitti; kısacası kafasında soru işareti olanlar için, yatak dışında kalan vakti rahatlıkla dolduracak kadar muhabbet edebiliyorsunuz bu hanım kızımızla :)
sıra yatağa gelince, küçük ama biçimli ve güzel uçlu göğüsleri, ilk bakışta anlaşılmasa da fazlasıyla elastikliği, yataktaki dayanıklılığı ve isteği ile bana, her iki seansta da uzun ve oldukça keyifli dakikalar yaşattı. Tabii ki benim için, mutluluk hormonunun anahtarlarından olan ayna fantezisi ve ilk kez deneme olanağı bulduğum “katlanmış bavul” pozisyonu (ki herkesin harcı değildir), keyifli geçen 2 saatten aklımda kalan sekanslar oldu.
Her yönüyle keyifli geçen bu zaman dilimi için teşekkürler @sinem :) bu seferlik olmadı ama, umarım bundan sonraki görüşmelerimizde bu güzel fiziği ölümsüzleştirecek birkaç fotoğraf karesi için de zaman yaratabiliriz…

sevgili kadıköylü paylaşımın için teşekkürler..senin gibi bir duayyen forumdaş'dan duyunca daha da bir hayran kaldım sinem hanıma..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,279
10,252
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevgili kadıköylü paylaşımın için teşekkürler..senin gibi bir duayyen forumdaş'dan duyunca daha da bir hayran kaldım sinem hanıma..

Estağfurullah, duayen olmak için bir bu kadar daha fırın ekmek yemem lazım öncelikle :) Her ne kadar vakitleri denkleştirip bir daha gitme şansım olmadıysa da, sinem aklımda yer eden ve önümüzdeki zamanda bir gün daha uzun ve zevkli bir vakit diliminde tekrar görüşmek istediğim güzel insanlardan biri...

Üye silindi 55882

Estağfurullah, duayen olmak için bir bu kadar daha fırın ekmek yemem lazım öncelikle :) Her ne kadar vakitleri denkleştirip bir daha gitme şansım olmadıysa da, sinem aklımda yer eden ve önümüzdeki zamanda bir gün daha uzun ve zevkli bir vakit diliminde tekrar görüşmek istediğim güzel insanlardan biri...

Sevgili Kadikoylu size her zaman kapim açık:)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,279
10,252
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Katlanmış bavul nasıl bir pozisyon?

İnternete "seashell position" (istiridye kabuğu) yazarsanız, çıkıyor; o pozisyonun bir de bacaklar baş üzerinde toplanmış hali oluyor; kısacası kadın açısından ciddi esneklik istiyor...

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İnternete "seashell position" (istiridye kabuğu) yazarsanız, çıkıyor; o pozisyonun bir de bacaklar baş üzerinde toplanmış hali oluyor; kısacası kadın açısından ciddi esneklik istiyor...

Güzel paylaşımınız için her ikinize de çok teşekkür ederiz.
Sayenizde literatüre yeni pozisyon adı daha kazandırıldı (ki orjinal isminden çok daha yaratıcı ve eğlenceli)
Bu pozisyon nedir diye bakarken, "pretzel dip" diye bir pozisyona rastladım, isme gülerken az daha koltuktan düşüyordum , alacağınız olsun :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,279
10,252
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sayenizde literatüre yeni pozisyon adı daha kazandırıldı (ki orjinal isminden çok daha yaratıcı ve eğlenceli)
Bu pozisyon nedir diye bakarken, "pretzel dip" diye bir pozisyona rastladım, isme gülerken az daha koltuktan düşüyordum , alacağınız olsun :)

Rica ederim, insanın başına ne gelirse meraktan gelir deyip ben de baktım şimdi :) Bira yanı pretzel yerken aklıma bir de bu gelecek bundan sonra :D :bira:

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
923
647
Cinsiyetiniz nedir?

Yaşayan ve yaşatanın yüreğine sağlık

ganii Çevrimdışı
17 May 2013
113
0
Cinsiyetiniz nedir?
paylaşım için teşekkürler.sayın kadıköylü .ısırık olayı sizde olmadı galiba

Üye silindi 55882

Rica ederiz.Bende okuduğumda gülmekten kopmuştum:yuvarlan: sağ olsun hepimizi guldurmuştu:*

15 Kas 2009
88
-2,349
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
görmemişim paylaşımı :)

Bavulunuza sağlık :)

ustaomer Çevrimdışı
29 Nis 2019
46
0
Bavul pozisyonu ilginç gerçekten. Denemek lazım.

Paylaşımınıza sağlık.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar