Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Mutlu haftalar olsun Rüya hanım
Ankara ya yolumuz düşse mutlu olucazda şimdilik fotoğraflarınızı beğenmekle yetiniyorum @ANKARA RÜYA hanımcım.
TeşekkürlerMutlu haftalar olsun Rüya hanım![]()
İstanbul’a gelcem orda buluşuruz belkiAnkara ya yolumuz düşse mutlu olucazda şimdilik fotoğraflarınızı beğenmekle yetiniyorum @ANKARA RÜYA hanımcım.![]()
Teşekkürler tatlımİç çamaşırların ten rengine mükemmel uyum sağlamış.
TeşekkürlerBirinci çekilen fotoğraf mükemmel.Aradığım fotoğraf kalitesi bu.
Rica ederim teşekkürler Rüya hanımTeşekkürlerSiZede mutlu haftalar
![]()
Nereden başlayacağım ben şimdi öpmeye öpülmeye
İstediğin yerden başla tatlımNereden başlayacağım ben şimdi öpmeye öpülmeye![]()
İkiside ayrı concept ikiside birbirinden kışkırtıcı şu ya da bu demek diğerine haksızlık olur,her şeyi üzerine yakıştıyorsun,her şey üzerinde manalanıyor @ANKARA RÜYA
Dudaklar offf
Teşekkürler tatlımİkiside ayrı concept ikiside birbirinden kışkırtıcı şu ya da bu demek diğerine haksızlık olur,her şeyi üzerine yakıştıyorsun,her şey üzerinde manalanıyor @ANKARA RÜYA![]()
Her başlangıç senin gibi bir bal
Bal dök yala...
Teşekkürler tatlımHer başlangıç senin gibi bir baldan gelse keşke iyi haftalar Rüya hanım
( kırmızı çok yakışıyor sana)
Kırmızılar alev alev
Buna emin olabilirsin tatlım
Şimdi beğendim derkenTamam şimdi beğendim seni
Sıkıntı yokYok fotoğraf paylaşım yapmisiniz ondan dedim sizin için sıkıntı olursa beğenmem birdaha yorum yazma sizi incittiysem kusura bakmayın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!