Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özbek Elif 2

warasa Çevrimdışı

warasa

Sevişmek bir sanattır
Normal Üye
21 Şub 2016
45
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@elif özbek ile bugün 2. görüşmemi gerçekleştirdim ve yine tadı damağımda kalan bir görüşme oldu. İnsanın yanından ayrılası gelmiyor yaşanan özel anlar bitmesin istiyor fakat her güzel şeyin bir sonu olduğu da gerçek. Beni güzel ağırladığı ve ikramları için Elife teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek üzere.
(Vartoli)

Losgalaktikos

Normal Üye
19 Eki 2019
45
55
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@elif özbek ile bugün 2. görüşmemi gerçekleştirdim ve yine tadı damağımda kalan bir görüşme oldu. İnsanın yanından ayrılası gelmiyor yaşanan özel anlar bitmesin istiyor fakat her güzel şeyin bir sonu olduğu da gerçek. Beni güzel ağırladığı ve ikramları için Elife teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek üzere.
(Vartoli)
Özelden numarasını atarmısınız ?

LOÇKAM Çevrimdışı

LOÇKAM

🤟 Balkan Erkeği 🤘
Normal Üye
11 Haz 2019
21
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bugun kendisine ulaşabilmeyi ümit ediyorum :)

Fasa Çevrimdışı
23 Ocak 2019
18
4
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bana da iletişim bilgilerini atabilir misiniz

20 Tem 2019
172
92
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elif enteresan biri, onlarca kızla birlikte oldum, onlarca ihtimal var birlikte olabileceğim ama elif deyince özlediğimi fark ediyorum. özlediğim tek kız. bunu güzel bir vücutla veya servislerle sağlayamazsın. sıcak bi kız.

aslaneray Çevrimdışı
6 Ara 2017
63
33
Elif hanım iletişim bilgilerini bize gönderse ne güzel olur.....

Pilotf

Normal Üye
11 Şub 2019
8
5
Cinsiyetiniz nedir?
Ulaşılamıyor kendisine.Çok meraktayız.Belki bir gün bizede cevap verir.

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
727
5,726
(Vartoli)

Guzel mesajin icin cok tesekkur ederim.

BadAngelTr Çevrimdışı
6 Eki 2019
25
7
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

mdmete

Normal Üye
18 Haz 2017
27
49
Elif hanim, ben de iletişim bilgilerinizi rica edebilir miyim?

Simurg34 Çevrimdışı
26 Kas 2018
15
15
Cinsiyetiniz nedir?
Elif candır, gerçekten...

Snrtny Çevrimdışı
6 Ara 2018
4
0
Cinsiyetiniz nedir?
merhabalar Elif hanım nasil ulasabilirim acaba ?

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İletişim bilgisi lütfen
@Losgalaktikos, Elif Hn, forumda onaylı partner kategorisinde. O kategorideki tanıtım yazısında, bir iletişim bilgisi mevcut.
O kategorideki partner tanıtımlarını görmeniz için min platin üye (ücretli üyelik) olmanız gerekiyor.
Yada bu üyelik ile devam edip, yeterli şartları yerine getirdikten sonra (PM) özel mesaj gönderip kendisi ile iletişim kurabilirsiniz(zamanında benim izlediğim yöntem)

Şu an özel mesaj yazma ve alma hakkınız yokken, vahiy dışında kimse size bilgi ulaştırmaz, ulaştıramaz.

Biraz forumun genel yapısı ve kuralları hakkında yazılanlara göz atarsanız, beklentilerinizi daha hızlı ve kolay karşılayabileceğinizi göreceksiniz

Losgalaktikos

Normal Üye
19 Eki 2019
45
55
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Losgalaktikos, Elif Hn, forumda onaylı partner kategorisinde. O kategorideki tanıtım yazısında, bir iletişim bilgisi mevcut.
O kategorideki partner tanıtımlarını görmeniz için min platin üye (ücretli üyelik) olmanız gerekiyor.
Yada bu üyelik ile devam edip, yeterli şartları yerine getirdikten sonra (PM) özel mesaj gönderip kendisi ile iletişim kurabilirsiniz(zamanında benim izlediğim yöntem)

Şu an özel mesaj yazma ve alma hakkınız yokken, vahiy dışında kimse size bilgi ulaştırmaz, ulaştıramaz.

Biraz forumun genel yapısı ve kuralları hakkında yazılanlara göz atarsanız, beklentilerinizi daha hızlı ve kolay karşılayabileceğinizi göreceksiniz

Losgalaktikos

Normal Üye
19 Eki 2019
45
55
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

BadAngelTr Çevrimdışı
6 Eki 2019
25
7
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Kemalkaya

Normal Üye
28 Haz 2019
29
56
Cinsiyetiniz nedir?
Özbek Elif hanım gerçekten konuşması eğitimiyle yazışmalarıyla çok özel olduğunu belli ediyor. Kendisiyle tanışmak için çok heyecanlıyım. Güzel anları sizlerle paylaşmak isterim mutlaka. Saygılar Elif hanım.

ogzz Çevrimdışı
2 May 2018
6
0
Cinsiyetiniz nedir?
Elif Özbek seninle görüşmek istiyorum. Numaranı gönderir misin?

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,036
1,087
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
maalesef normal üyeler dm atamıyor heralde veya ben forumda yeniyim yada çok anlamıyorum
Konu içindeki yazılan her mesajın bir sıra numarası var. Bu konunun içindeki #35 nolu mesajı okuyunuz.

murtikurt Çevrimdışı

murtikurt

PrimumⓝⓞⓝNocere
Normal Üye
3 Kas 2017
42
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elifcim forumun nadide çiçeklerindendir. Düzgün cümlelerle, uygun bir dille yazılan her mesaja, nezaketle mutlaka cevap verir. Eğer size yanıt yazmadıysa dönüp bir yazdıklarınıza bakın eksik ya da yanlış birşeyler vardır mutlaka.Mesaj yazamayan arkadaşlar da #35 numaralı mesajı yada aşağıdaki linkde yazılanları okuyuverin bi zahmet. http://www.forumzamparalar520.xyz/konular/forum-kolay-kullanim-kilavuzu.33621/

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
727
5,726
Elifcim forumun nadide çiçeklerindendir. Düzgün cümlelerle, uygun bir dille yazılan her mesaja, nezaketle mutlaka cevap verir. Eğer size yanıt yazmadıysa dönüp bir yazdıklarınıza bakın eksik ya da yanlış birşeyler vardır mutlaka.Mesaj yazamayan arkadaşlar da #35 numaralı mesajı yada aşağıdaki linkde yazılanları okuyuverin bi zahmet. http://www.forumzamparalar520.xyz/konular/forum-kolay-kullanim-kilavuzu.33621/

Tesekkurler murtikurt. Herkes kisa surede cevap veriyorum olumlu veya olumsuz..
Ekli dosyayı görüntüle 39807

drazen

Normal Üye
10 Eyl 2011
27
39
sadece güzelliğiyle değil, kibarlığı ve sohbetiylede çok özel biridir elif özbek.. görüşebilenler gerçekten çok şanslı :)

mmmartineden Çevrimdışı
25 Eki 2019
50
67
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elif'le görüştüğümden beri başıma hep güzel şeyler geliyor. Kendimi kutsal toprakları ziyaret etmiş bir hacı gibi hissediyorum.

leviss

Normal Üye
12 Eki 2019
1
0
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elif Hanım sizinle görüşmek isterim,geri dönüş bekliyorum

ogune Çevrimdışı
24 Tem 2009
89
125
Cinsiyetiniz nedir?
Elif Hanım'la ben de görüşmeyi çok istiyorum.

mdmete

Normal Üye
18 Haz 2017
27
49
Sizinle iletişime geçmenin yolunu, ne twitterdan ne buradan bir türlü bulamadım. Nasıl iletişim kurabilirim?

canary34 Çevrimdışı
3 May 2019
1
0
Cinsiyetiniz nedir?
Kendisi merak etmek işe birlikte ulaşamamanın üzüntüsü içindeyim.

doncorleone Çevrimdışı
27 Haz 2010
38
2
Cinsiyetiniz nedir?
Elif hanım PM attım.bakip donerseniz çok mutlu olurum 😍😍

batu101

Normal Üye
15 May 2015
1
0
Cinsiyetiniz nedir?
(Vartoli)
Paylasim icin tesekkurler, twitter daki fotograflar ve bu paylasimlardan sonra tanisma istegim daha da artti :)

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,036
1,087
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrik ederim

hir0 Çevrimdışı

hir0

Normal Üye
28 May 2010
19
5
Cinsiyetiniz nedir?
Pazar günü istanbulda olacağım mutlaka tanışmak isterim yalnız ben dm atamıyorum twitter veya irtibatı gönderebilir misiniz

8 Ocak 2019
55
43
Cinsiyetiniz nedir?
Elif Hanım merhaba, size nasıl ulaşabilirim? İyi günler diliyorum

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,290
2,238
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elif enteresan biri, onlarca kızla birlikte oldum, onlarca ihtimal var birlikte olabileceğim ama elif deyince özlediğimi fark ediyorum. özlediğim tek kız. bunu güzel bir vücutla veya servislerle sağlayamazsın. sıcak bi kız.
Mavi kuş sitesinde, resim paylaştıgım bir profile var.
Ama bana buradan Dm yollansa daha iyi oluyor.

Ekli dosyayı görüntüle 42792

resim ve bu kadar olumlu yorumdan sonra umarım bende tanışırım :))))))))))

salemkrali

Normal Üye
18 Eyl 2009
3
0
Cinsiyetiniz nedir?
(Vartoli)

Selam,iletişim bilgisi mümkün mü rica etsem?

8 Kas 2019
53
30
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elif hanım merhaba özel dm atamıyorum. Acaba siz bana atar mısınız bilgilerinizi

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar