Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Radyoaktif bir mutluluk🌟🌟🌟

piccollo Çevrimdışı

piccollo

The Monsieur
17 Şub 2020
131
399
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet, geldik mi Geceye,

Ne denir ki şimdi bu tatlımı tatlı hatun için. Şöyle anlatayım, kendisi çatlak, ve çatlaklarından enerji kaçırıyor. Pırıl pırıl bakıyor, mutluluk saçıyor, çokta hoş bir gülüşü var, insanın tek lokmada yutası geliyor.

Taze kahve, güzel samimi bir muhabbet, bitmek bilmeyen bir enerji, güzel bir kadın. heyecan uyandırıyor evet, yanında otururken bile içiniz kıpır kıpır oluyor. Ya daha kapıdan girdiğimde bütün ruh halim değişti. Yani zaten görünce ruhen ve bedenen bazı değişiklikler oluyor,🙈 Güzel bu kadın, çok ta hoş giyiniyor, içim bir hoş oldu bak yazarken. oy oy...

Çok keyifli vakit geçirdim, heyecanlı dakikalar yaşadım, ayaklarım yerden kesildi. Çekti çıkardı hayatın kötülüğünü içimden, pamuk gibi kaldım böyle.🤗🤗🤗 Çokta güzel bir enerji bıraktı, uzun süre gitmedi üzerimden. Aklım kaldı, aklımda kaldı, ah aklımda neler neler...

Ne güzel geldin bana, ne iyi geldin. Teşekkürler güzel kadın.

Not: Azıcık geç kaldı referans,😳 referansın geçi olur mu,🤪 sindirmeden yazamıyorum,😇 beni de böyle sevin😁

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
803
1,197
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,036
1,087
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrikler

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,147
2,028
Evet, geldik mi Geceye,

Ne denir ki şimdi bu tatlımı tatlı hatun için. Şöyle anlatayım, kendisi çatlak, ve çatlaklarından enerji kaçırıyor. Pırıl pırıl bakıyor, mutluluk saçıyor, çokta hoş bir gülüşü var, insanın tek lokmada yutası geliyor.

Taze kahve, güzel samimi bir muhabbet, bitmek bilmeyen bir enerji, güzel bir kadın. heyecan uyandırıyor evet, yanında otururken bile içiniz kıpır kıpır oluyor. Ya daha kapıdan girdiğimde bütün ruh halim değişti. Yani zaten görünce ruhen ve bedenen bazı değişiklikler oluyor,🙈 Güzel bu kadın, çok ta hoş giyiniyor, içim bir hoş oldu bak yazarken. oy oy...

Çok keyifli vakit geçirdim, heyecanlı dakikalar yaşadım, ayaklarım yerden kesildi. Çekti çıkardı hayatın kötülüğünü içimden, pamuk gibi kaldım böyle.🤗🤗🤗 Çokta güzel bir enerji bıraktı, uzun süre gitmedi üzerimden. Aklım kaldı, aklımda kaldı, ah aklımda neler neler...

Ne güzel geldin bana, ne iyi geldin. Teşekkürler güzel kadın.

Not: Azıcık geç kaldı referans,😳 referansın geçi olur mu,🤪 sindirmeden yazamıyorum,😇 beni de böyle sevin😁
Canım benim güzel sözlerin için teşekkür ederim 😍
Sen de iyi ki geldin 😘😘😘 birlikte güzel eğlendik bence😎

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
318
446
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@piccollo güzel paylaşım olmuş, keyfinize sağlık. Hele şu enerji kaçırma cümlene bayıldım ve kesinlikle katılıyorum. Ne de olsa deli dolu tatlı bir kız işte. Esas ben hala @GECE 'nin o enerjiyi hangi teknolojiyi kullanıp daha mesajlaşırken karşı tarafa aktarabildiğini bulmaya çalışıyorum 😀

19 Eyl 2017
1,147
2,028
@piccollo güzel paylaşım olmuş, keyfinize sağlık. Hele şu enerji kaçırma cümlene bayıldım ve kesinlikle katılıyorum. Ne de olsa deli dolu tatlı bir kız işte. Esas ben hala @GECE 'nin o enerjiyi hangi teknolojiyi kullanıp daha mesajlaşırken karşı tarafa aktarabildiğini bulmaya çalışıyorum 😀
Canım canım teşekkür ederim. 😍😍 Mutluluk bulaşıcıdır derler. Sizden bana benden size 😘😘😘

piccollo Çevrimdışı

piccollo

The Monsieur
17 Şub 2020
131
399
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
:DSevgili @birincizabit , bu noktaya senin parmak basacağını tahmin etmiştim. Sana da bir teşekkür borcum var, eyvallah. @GECE 'nin kurduğu her türlü temasta etkisi aşikar. Hatun mutluluk saçıyor.
Bir teşekkürde sevgili @Cansu kaya 'ya. Kendisinin de etkisi büyüktür😁
En büyük teşekkür tabiki @GECE 'ye, keyfin mutluluğun bulaşıcı adresi😘😘 Çok can bir insansın, içtenliğine minnettarım.

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
318
446
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
:DSevgili @birincizabit , bu noktaya senin parmak basacağını tahmin etmiştim. Sana da bir teşekkür borcum var, eyvallah. @GECE 'nin kurduğu her türlü temasta etkisi aşikar. Hatun mutluluk saçıyor.
En büyük teşekkür tabiki @GECE 'ye, keyfin mutluluğun bulaşıcı adresi😘😘 Çok can bir insansın, içtenliğine minnettarım.
Rica ederim @piccollo, bu durumda görülüyor ki referanslar sadece okunmamış, fayda da sağlanmış. Ne güzel...

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,468
8,933
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 😘👍 ikinizde çok degerlisiniz🥰

19 Eyl 2017
1,147
2,028
Güzel insansın vesselam 🥰 Ben teşekkür ederim 😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar