- 8 Ara 2018
- 73
- 132
- Cinsiyetiniz nedir?
Sinem ile corona belasi oncesi subat sonu gorusmustuk, oncelikle biraz gec bir paylasim olacak o nedenle ozur dilerim herkesten ve Sinem'den.
Ilk defa gorusecek olmanin heyecani ve kendisi hakkinda okuduklarimim etkisi ile yola koyuldum. Kapiyi actiginda gercekten etkileyici bir melez guzelle karsilasiyorsunuz. Cok sicak kanli bir insan tabi bu biraz da sizin tutumunuza bagli. Siz samimi ve sicak kanli olun gerisini Sinem'e birakin. Elleri ile meyve yedirdi
Kahvemizi ictik. Bu arada Isil'i da gordum kendisi de cok tatli hos birisi, Ona da cok selamlar buradan. Sinemle odaya gecerken (bu arada muhabbet akip gidiyo yatak kismi akliniza bile pek gelmiyor, onerim uzun program yapmaniz) kendisinin cok guzel danslari size eslik ediyor. Iliski bolumunden de cok haz aldim. Insan bitsin istemiyor. Cok mutlu ayrildim. Yuzunu merak edenler icin hem Sinem hem de Isil'in yuzu cok guzel. Duo planlarim var kendileri ile su durumlar biraz duzelsin
Sizi direkt sabiti yapar uyarayim 
Ilk defa gorusecek olmanin heyecani ve kendisi hakkinda okuduklarimim etkisi ile yola koyuldum. Kapiyi actiginda gercekten etkileyici bir melez guzelle karsilasiyorsunuz. Cok sicak kanli bir insan tabi bu biraz da sizin tutumunuza bagli. Siz samimi ve sicak kanli olun gerisini Sinem'e birakin. Elleri ile meyve yedirdi