Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinemle Geçirilen Hafta Sonu

RazoRR

Normal Üye
17 Ocak 2021
2
18
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sinem ile daha önce 3-4 kere görüşmüştük ama bir türlü doyamadım kendisine bu sefer daha uzun olmalıydı ve kendisine hafta sonu için yazdım. Kendiside kabul etti.Görüşmeye başladığımızdan beri 3-4 kilo vermişimdir bir türlü doyamadım kendisine kendisine çok teşekkür ederim burdan. Kendisi hiçbir isteğinizi kırmıyor ve yerine getirmeye çalışıyor. Konuşması da bir o kadar tatlı , daha sonra tekrar görüşeceğiz @SineMelez

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,031
2,722
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sinem ile daha önce 3-4 kere görüşmüştük ama bir türlü doyamadım kendisine bu sefer daha uzun olmalıydı ve kendisine hafta sonu için yazdım. Kendiside kabul etti.Görüşmeye başladığımızdan beri 3-4 kilo vermişimdir bir türlü doyamadım kendisine kendisine çok teşekkür ederim burdan. Kendisi hiçbir isteğinizi kırmıyor ve yerine getirmeye çalışıyor. Konuşması da bir o kadar tatlı , daha sonra tekrar görüşeceğiz @SineMelez
Islak,ıslak yazmışsınız😅Daha kurumadan😅 @SineMelez öyledir,adamı kurutur🤦‍♂️😅😅Ona öyle hafta sonu dayanmak kolay olmasa gerek🤦‍♂️😅😅Tebrikler🤗🤗🤗

Kirlitoris Çevrimdışı
8 Ocak 2021
28
29
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Şefim yazacak dermanınmı kalmadı da koca haftasonunu 3 satıra sığdırmışsın :D

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
409
461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel görselli paylaşımınız için her iki tarafada teşekkürler. 😀

Üye silindi 55882

Haladoyamadım diyo yedin bitirdin 🤣🤣 şaka
Canim benim her goruşmemiz ayri guzel geçyor 🥰 insan 3 gece biriyle sıkılır insnki seninle çok eğlenceli guzel geçti benim için iyikide geldin 😍 sen zayıfladın ben kilo aldim 🤦‍♀️🤣 bunlari yep 😂20210116_163339.jpg

Serkan41

Normal Üye
20 Haz 2020
13
26
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
“Sinem“ hanım ile haftasonu programı bu kadar nasıl yazılırmı? özetin özeti sanırım😊Ben Sinemle Bir gece geçirsem buraya sığdıraram eminim karantina haftasonunu hiç söylemiyim.......

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,278
10,240
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O kadar tatlı ile ancak dayanılabilir böyle bir maratona ;), kısa paylaşım ve fotolar için her iki tarafa da teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar