Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sonunda Serel’ime erdim

Stalkerr

Normal Üye
14 Ara 2024
12
18
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hepinize iyi haftalar beyler. Ben sonunda görüşebildim serel hanımla. En güncel referansı yazmakta bana nasip oldu 😉
Öncelikle gerçekten çok beğendiğim biriydi zaten. İlk bakışta soğuk gibi ama bir sıcak bir sıcak 🤌🏻 bir süredir olmamasına rağmen hala sütun gibi biraz kilo alınmış ama onlarda memitolar ve popoya gitmiş o yüzden gayet keyif verici. Buraya giriş yapamıyormuş o yüzden cevap veremiyor daha önce açtığım konuya ve mesajlarına @Joker adminim bir hal çare bulun 😂 nereden ulaşacağız vs diyenler olacaktır Twitter aktif kullanıyor burayı da aktif edebilirse değmeyin keyfimize.
Kendisi yatak kısmını çok anlatılmasını sevmiyor biliyorum ve dile getiriyor ama o oral neydi be öyle. Hala iç çekiyorum. Başka bir yetenek. Gençliğinin verdiği sıcaklık ıslaklık ayrı. Doggyde görmeden o görüşmeyi bitirmeyin. Kilolar nereye gitmiş görsel şölen. Ben kendisine buradan da özelden de çok memnun kaldığımı belirttim. İşin özü temiz ve saygılı olun serelin dünyasında bambaşka diyarlara dalın. 👍🏻

Sen ve Ben Çevrimdışı
10 Eyl 2024
173
104
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Serel'e ulaşıp, cenneti yaşayanlar çok şanslı insanlardır 👍🔥
Oral dedin de,gözümün önünden geçti bi an yaşadıklarım..Off ki ne offf🔥🔥🔥 O konuda üstüne tanımam..
Ayrıca, belirttiğiniz gibi,uzaktan bi tık soguk gibi görünüyor olmasi yanıltmasın,cok tatlidir cok.. Boy,pos,endam...Kadin yahu,kadin .👍

Stalkerr

Normal Üye
14 Ara 2024
12
18
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Serel'e ulaşıp, cenneti yaşayanlar çok şanslı insanlardır 👍🔥
Oral dedin de,gözümün önünden geçti bi an yaşadıklarım..Off ki ne offf🔥🔥🔥 O konuda üstüne tanımam..
Ayrıca, belirttiğiniz gibi,uzaktan bi tık soguk gibi görünüyor olmasi yanıltmasın,cok tatlidir cok.. Boy,pos,endam...Kadin yahu,kadin .👍
Aynen öyle 👍

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
10,124
8,221
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar