Stalkerr
Normal Üye
- 14 Ara 2024
- 12
- 18
- 30
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Hepinize iyi haftalar beyler. Ben sonunda görüşebildim serel hanımla. En güncel referansı yazmakta bana nasip oldu 
Öncelikle gerçekten çok beğendiğim biriydi zaten. İlk bakışta soğuk gibi ama bir sıcak bir sıcak
bir süredir olmamasına rağmen hala sütun gibi biraz kilo alınmış ama onlarda memitolar ve popoya gitmiş o yüzden gayet keyif verici. Buraya giriş yapamıyormuş o yüzden cevap veremiyor daha önce açtığım konuya ve mesajlarına @Joker adminim bir hal çare bulun
nereden ulaşacağız vs diyenler olacaktır Twitter aktif kullanıyor burayı da aktif edebilirse değmeyin keyfimize.
Kendisi yatak kısmını çok anlatılmasını sevmiyor biliyorum ve dile getiriyor ama o oral neydi be öyle. Hala iç çekiyorum. Başka bir yetenek. Gençliğinin verdiği sıcaklık ıslaklık ayrı. Doggyde görmeden o görüşmeyi bitirmeyin. Kilolar nereye gitmiş görsel şölen. Ben kendisine buradan da özelden de çok memnun kaldığımı belirttim. İşin özü temiz ve saygılı olun serelin dünyasında bambaşka diyarlara dalın.

Öncelikle gerçekten çok beğendiğim biriydi zaten. İlk bakışta soğuk gibi ama bir sıcak bir sıcak

Kendisi yatak kısmını çok anlatılmasını sevmiyor biliyorum ve dile getiriyor ama o oral neydi be öyle. Hala iç çekiyorum. Başka bir yetenek. Gençliğinin verdiği sıcaklık ıslaklık ayrı. Doggyde görmeden o görüşmeyi bitirmeyin. Kilolar nereye gitmiş görsel şölen. Ben kendisine buradan da özelden de çok memnun kaldığımı belirttim. İşin özü temiz ve saygılı olun serelin dünyasında bambaşka diyarlara dalın.