Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sunam Deneyimi

milo Çevrimdışı
22 Ara 2010
632
122
Cinsiyetiniz nedir?
Sunam hanım ile uzun zamandır yazışıyorum fakat bir türlü gidememiştim. 15 ocak günü karşıya geçeceğim belli olmasından sonra hemen kendisiyle kontak kurdum. 15 ocak doğum günü olduğunu öğrenincede hediyemizle birlikte atılan konuma doğru yolu çıktım.

Güzel nezih bir sitede oturuyor. giriş- çıkış gayet rahat kimlik vs. gösterimi olmadan geçebiliyoruz. sağolsun kendisi açıyor kapıyı :)
Tanışma faslına gelince resimlerden daha iyi biri olduğunu söyleyebilirim. böyle güçlü kadın imajı olan kadınlara herzaman ilgi duymuşumdur. Sunam hanımda'da onu direk hissediyorsunuz.
@HiPo büyük üstada ayrıca selamlarımı sunuyorum 😃
Ağırlama ikramı, sohbeti ve muhabbeti gayet iyiydi.

Gelelim malum kısma çok detay vermeden kısaca özet geçeyim. ben oralı oldum olası severim. gittiğim biride hakikaten oral iyi olmalı hep bunu savunmuşumdur. Ona göre de tertemiz giderim. Butür olaylar genelde karşılıklı tutumla alakalıdır. Ne kadar temiz, kibar pak olursanız o kadar meyvesini alırsınız. benimde öyle oldu:) kendisine güzel geçen zamanlar için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere😊

marker Çevrimdışı
15 Tem 2015
283
535
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler abim benim, beline kuvvet :D

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,059
2,381
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sunam hanım ile uzun zamandır yazışıyorum fakat bir türlü gidememiştim. 15 ocak günü karşıya geçeceğim belli olmasından sonra hemen kendisiyle kontak kurdum. 15 ocak doğum günü olduğunu öğrenincede hediyemizle birlikte atılan konuma doğru yolu çıktım.

Güzel nezih bir sitede oturuyor. giriş- çıkış gayet rahat kimlik vs. gösterimi olmadan geçebiliyoruz. sağolsun kendisi açıyor kapıyı :)
Tanışma faslına gelince resimlerden daha iyi biri olduğunu söyleyebilirim. böyle güçlü kadın imajı olan kadınlara herzaman ilgi duymuşumdur. Sunam hanımda'da onu direk hissediyorsunuz.
@HiPo büyük üstada ayrıca selamlarımı sunuyorum 😃
Ağırlama ikramı, sohbeti ve muhabbeti gayet iyiydi.

Gelelim malum kısma çok detay vermeden kısaca özet geçeyim. ben oralı oldum olası severim. gittiğim biride hakikaten oral iyi olmalı hep bunu savunmuşumdur. Ona göre de tertemiz giderim. Butür olaylar genelde karşılıklı tutumla alakalıdır. Ne kadar temiz, kibar pak olursanız o kadar meyvesini alırsınız. benimde öyle oldu:) kendisine güzel geçen zamanlar için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere😊
Foruma girdigim günden bu yana milo ile bir türlü gorusememistik..bir dargın bir barisik 😁nihayetinde kendisiyle tanışma şerefine eristik😎sağolsun bana en sevdiğim çiçeği kapıp gelmis..burdan tekrar tesekkurlerimi iletiyorum kendisine..tertemiz pırıl pırıl bir beyfendidir kendisi..hijyen konusunda bizler nasıl dikkat ediyorsak, karşımızdaki beyfendi de aynı özeni gösterdiğinde çok mutlu oluyoruz🙏saygılar sunuyorum tekrar görüşmek üzere..IMG_20210115_154829.jpgsağlıcakla kal😘

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
410
462
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı ve akıcı paylaşımınız için her iki tarafa da teşekkürler.

Egelim Çevrimdışı
22 Haz 2020
63
46
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için her iki tarafa da teşekkürler.

milo Çevrimdışı
22 Ara 2010
632
122
Cinsiyetiniz nedir?
Foruma girdigim günden bu yana milo ile bir türlü gorusememistik..bir dargın bir barisik 😁nihayetinde kendisiyle tanışma şerefine eristik😎sağolsun bana en sevdiğim çiçeği kapıp gelmis..burdan tekrar tesekkurlerimi iletiyorum kendisine..tertemiz pırıl pırıl bir beyfendidir kendisi..hijyen konusunda bizler nasıl dikkat ediyorsak, karşımızdaki beyfendi de aynı özeni gösterdiğinde çok mutlu oluyoruz🙏saygılar sunuyorum tekrar görüşmek üzere..Ekli dosyayı görüntüle 57070sağlıcakla kal😘

teşekkürler herşey için

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,036
1,087
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrikler paylaşım için de sağol üstadım

Fingolfin Çevrimdışı
26 Haz 2009
669
797
Cinsiyetiniz nedir?
Vay milo başkan yine gizli işler çeviriyorsun bakıyorumda :D

HiPo Çevrimdışı
18 Eki 2015
363
624
62
Cinsiyetiniz nedir?
sağol Milo, güzel insanların, pozitif karakterlerin tanışması denk gelmesi her zaman dostları sevindirir 👍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar