Justpide
Normal Üye
- 26 Ağu 2021
- 11
- 51
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba arkadaşlar, bugün Carmen ile çok güzel 1 saat geçirdik. Size de bu güzelliği bahsetmek isterim
Kendisi ile 1 gün önceden haberleştik ve randevulaştık. İletişim problemi hiç olmadı ve süreç gayet hızlı ilerledi. Güzel bir sitede oturuyor ve içeri güvenlikten geçtikten sonra giriyorsunuz. Ama kimlik bile sormuyorlar korkmayın sadece isim veriyorsunuz. Güzel Carmen’in minik güzel bir evi var 3+1 olsa napacağız sanki değil mi
Carmen çook neşeli ve muhabbet birisi hiç sıkılmıyorsunuz bıcır bıcır, zaman çok hızlı geçiyor gerçekten. Kahvesi de çok güzel deneyin derim
Sevişme kısmına gelince burada yazılanlar çok doğru, çook ateşli ve öpüşmeyi çok seviyor ayrıca oralı da mükemmel bitsin istemezsiniz
sevişme esnasında her türlü pozisyonu denedik hiç biri için kapris yapmıyor ve isteklerinizi karşılıyor. İkimiz de hiç bitsin istemedik ama bitti
her şey çok keyifliydi ve kesinlikle kesinlikle büyük kalça sevenler için Carmen’i şiddetle tavsiye ediyorum.
Her şey çok güzeldi, umarım benim kadar sen de keyif almışsındır @Carmen
etkin bende uzun bir süre devam edecek, en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere 

Kendisi ile 1 gün önceden haberleştik ve randevulaştık. İletişim problemi hiç olmadı ve süreç gayet hızlı ilerledi. Güzel bir sitede oturuyor ve içeri güvenlikten geçtikten sonra giriyorsunuz. Ama kimlik bile sormuyorlar korkmayın sadece isim veriyorsunuz. Güzel Carmen’in minik güzel bir evi var 3+1 olsa napacağız sanki değil mi

Carmen çook neşeli ve muhabbet birisi hiç sıkılmıyorsunuz bıcır bıcır, zaman çok hızlı geçiyor gerçekten. Kahvesi de çok güzel deneyin derim

Sevişme kısmına gelince burada yazılanlar çok doğru, çook ateşli ve öpüşmeyi çok seviyor ayrıca oralı da mükemmel bitsin istemezsiniz

Her şey çok güzeldi, umarım benim kadar sen de keyif almışsındır @Carmen