- 6 Haz 2018
- 5,799
- 7,334
Çokta güzel olmuş tamam mı![]()
Teşekkür ederim tamam mı

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çokta güzel olmuş tamam mı![]()
Hesap makinesiyle mi çektin bu fotoyu![]()
Aylin hanım siz çekmemesiniz sen olur bence süper bir foto olmuş fiti fiti ☺
Yani dün![]()
Farklı bişey olsun istedim bu güzel görüntüye fiti fiti yapalım mı ne dersinizahaha, ne tatlı bir yorum o öyle ( " fiti fiti " )![]()
Bir ara yüzyüze konuşalım sekerim. Kahve içerken zevk aldığım insanla sevişmek başka güzel.olurŞu espritüel halinize bayılıyorum sevgili müftüDünden biraz önce diyelim
![]()
Senin yerinde olsam.Şööyleee acaip eksanrtrik,seky,net bir fotoyla tüm bu iddalara son verirdim.Bak @AylinAylin foto çekemiyor diyorlar...
(Ver gazı)![]()
Peki Aylin Hanım; ünvanlarınızın artarak devam etmesi dileğiyle.
Saçımı hedef almıştım oysa...![]()
Dünyadaki tüm kadınlar sizin gibi alçak gönüllü ve anlayışlı olsalar keşkeDünyadaki tüm gazları verseniz, benim foro çekememe yeteneğimde yine olumlu etkiniz olmaz.Ne yapalım, ben de böyleyim.
![]()
Açı ters açııı..Ondan
Kamera da biliyor doğru açıyı
Bu pozu bir de tersden çekmeyi dene bak,muhteşem olacak(Saçların tabi ki
)
![]()
Arkadan,diğer açıdan çekseydin dedim bebeğimAçı mı? Geometriden 100 üzerinden en az 90 alan bir öğrenciydim, bu iş valla beceri işi. ?? Açı maçı hak getire.![]()
Farklı bişey olsun istedim bu güzel görüntüye fiti fiti yapalım mı ne dersiniz ☺
Bir ara yüzyüze konuşalım sekerim. Kahve içerken zevk aldığım insanla sevişmek başka güzel.olur)
Teklifle geleceğim kısmetse ama işte bazı engeller var onları ayarlamam lazım tiyo verirsen iyi olur
gez-göz-arpacık is an environment for the displaying of any kind of visual material !!!
Tabii ki söz kahveyi ben yapicam@Amstrdammuftusu , kahveyi sen yapmalısın ama benim kahvem maytap konusu malum.En kısa sürede diyelim...
![]()
Dünyadaki tüm kadınlar sizin gibi alçak gönüllü ve anlayışlı olsalar keşke
Yapamadığiniz tek şey foto çekmek olsun.Böyle daha güzelsiniz ...
Bu duruşta 69 pozisyonunda geniş açı ile fotonuzu çekebilirim![]()
Arkadan,diğer açıdan çekseydin dedim bebeğim![]()
Teklifle geleceğim kısmetse ama işte bazı engeller var onları ayarlamam lazım tiyo verirsen iyi olur ☺☺☺![]()
Tabii ki söz kahveyi ben yapicam
İlke defa yapılan kaçamaklarda nasıl bir yalan uydurulmalıEfenim, biz sorun değil, çözüm insanıyız. Ne tüyosu istiyorsunuz bir deyiverin hele @Serserimbenim .![]()
çok sağlam çekmişsin fotoyu aylincim. bana da burada güzelliğin ve seksiliğinle off çektiriyorsun?
Yalan söylemeyide beceremiyorsunuz hiç.Sizinle görüşmeye gelen arkadaşlar çok güzel kahve yaptiğinizi söylüyorlar ama
Ayrica @HANDE elinden ičtiğim kahvelerin tadi halâ damağimda
![]()
İlke defa yapılan kaçamaklarda nasıl bir yalan uydurulmalı ☺☺☺
Oysa ki tek amacı yeni ve caaanım saç rengini göstermekti ama yine çekemedi, yine çekemedi; üstelik bu sefer telefonunun kamerası da bozulmuştu, teeey!!
Ekli dosyayı görüntüle 48074
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!