Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yine yeniden Cansu

Legend9341 Çevrimdışı
28 Haz 2018
87
199
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba öncelikle geç gelen bir referans oluyor Cansu ile 3 hafta önce 3 üncü görüşmemizi 3 saatlik olarak gerçekleştirdik 🤣
Kendisi ile 1 gün önceden detayları konuşup randevulaştık yeni evi gayet kolay bulunabilir güzel bir konumda.İçeri girdiğimde giymesini istediğim sexy kiyafetiyle beni karşılamışti güzel bir sohbetten sonra duş ardından uzun ön sevişme ardından güzel bir oral ve cim ile tamamladık
Sonra yine başladık bu sefer uzun bir sohbete derdimi dahi dinledigi için ayrıca teşekkür ediyorum 😊 ardından karnımız acıktı hazırladığı masada meyve, kuruyemiş ve pasta dahi olsa da canımız farklı bişey istedi ve börek sevip sevmediğimi sordu evet cevabıyla mutfağa girdi hazırlamış olduğu bol malzemos ( peynir şöleni 🤣) sigara böreklerini kizartti afiyetle yedik ellerine sağlık 😊
Sonra tekrar sevişmeye başladık muhteşem oral ve ardından koltukta özellikle yapmak istediğim harika bir reverse cowgirl anal sex deneyimi yaşadık unutulmaz aklıma kazinacak bir tecrübe oldu 🔥
Sonra duş ardından sohbet derken vakit bitmeye yaklaştı yavaştan müsade isteyecektim ama birakmaya niyeti yoktu harika bir deepthroat ve cim ile aklımı alıp beni bitirerek gönderdi 😅
Vakit yetse masaj da yaptırmak isterdim ama başka sefere artık 😊
Uzun lafın kısası karşılamasından tut nezaketi, sohbeti, arkadaşlığı, iyi niyeti, her istediğinizi yapan harika bir partner oluşuyla muhteşem biri Cansu.Teşekkür ediyorum ve iyi ki tanıdım diyorum yeniden 😚

Calibre01 Çevrimdışı
1 Şub 2021
99
154
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler, artık @Cansu kaya Hanım’ın yükselttiği çıtayı takip bile etmiyorum 😊 ama sabah sabah ikramlarla ilgili detayları okuyunca sigara böreği burnumda tüttü inanırmısınız, nası canım çekti anlatamam 😋

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
314
443
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler. @Cansu kaya 'nın çok yönlü becerilerini öğrenmemizi sağlayan güzel bir paylaşım olmuş.
Keyfinize sağlık.

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,473
8,960
Merhaba öncelikle geç gelen bir referans oluyor Cansu ile 3 hafta önce 3 üncü görüşmemizi 3 saatlik olarak gerçekleştirdik 🤣
Kendisi ile 1 gün önceden detayları konuşup randevulaştık yeni evi gayet kolay bulunabilir güzel bir konumda.İçeri girdiğimde giymesini istediğim sexy kiyafetiyle beni karşılamışti güzel bir sohbetten sonra duş ardından uzun ön sevişme ardından güzel bir oral ve cim ile tamamladık
Sonra yine başladık bu sefer uzun bir sohbete derdimi dahi dinledigi için ayrıca teşekkür ediyorum 😊 ardından karnımız acıktı hazırladığı masada meyve, kuruyemiş ve pasta dahi olsa da canımız farklı bişey istedi ve börek sevip sevmediğimi sordu evet cevabıyla mutfağa girdi hazırlamış olduğu bol malzemos ( peynir şöleni 🤣) sigara böreklerini kizartti afiyetle yedik ellerine sağlık 😊
Sonra tekrar sevişmeye başladık muhteşem oral ve ardından koltukta özellikle yapmak istediğim harika bir reverse cowgirl anal sex deneyimi yaşadık unutulmaz aklıma kazinacak bir tecrübe oldu 🔥
Sonra duş ardından sohbet derken vakit bitmeye yaklaştı yavaştan müsade isteyecektim ama birakmaya niyeti yoktu harika bir deepthroat ve cim ile aklımı alıp beni bitirerek gönderdi 😅
Vakit yetse masaj da yaptırmak isterdim ama başka sefere artık 😊
Uzun lafın kısası karşılamasından tut nezaketi, sohbeti, arkadaşlığı, iyi niyeti, her istediğinizi yapan harika bir partner oluşuyla muhteşem biri Cansu.Teşekkür ediyorum ve iyi ki tanıdım diyorum yeniden 😚
Güzel paylaşımın için tsk ederim. Beni bukadar guzel anlatman onur'e etti beni🤗 ikimizde konuşmayı çok sevince sanırım masaj a zaman kalmadı, kesinlikle birdaha ki gorusmemize borc haneme yaziyorum. Seni tanimak ve seninle vakit gecirmek cok guzel. Asil ben tsk ederim 😘😘

gizlicocuk41 Çevrimdışı
9 Kas 2020
197
264
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gelen senden gelsin prenses 😘😘😘 uzun soluklu bir boşluk oluşturmaya çalışıyorum kendime soluğu yanında alacağım

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
617
1,376
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vallaha Cansu hanım cevabı biraz geç yazmış olsa, “referans yerine rüyanızı yazmışsınız galiba” derdim 😂😂
Deepthroat’li, CIM li, börekli, reverse lü, pastalı rüya gibi görüşme olmuş, daha ne olsun 🤣🤣
Paylaşıma ve Cansu hanıma tebrikler 🎊🎈 👏👏👏 Darısı başımıza 😋

Legend9341 Çevrimdışı
28 Haz 2018
87
199
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel paylaşımın için tsk ederim. Beni bukadar guzel anlatman onur'e etti beni🤗 ikimizde konuşmayı çok sevince sanırım masaj a zaman kalmadı, kesinlikle birdaha ki gorusmemize borc haneme yaziyorum. Seni tanimak ve seninle vakit gecirmek cok guzel. Asil ben tsk ederim 😘😘
Rica ederim seni anlatabildiysem ne mutlu bana 😊
Bir dahaki görüşmemizde işi garantiye alıp masajla başlarız artık 🤣
Seninle vakit geçirmek de yaşattıkların da çok güzel 😚

Legend9341 Çevrimdışı
28 Haz 2018
87
199
Cinsiyetiniz nedir?
referans için teşekkürler, artık @Cansu kaya Hanım’ın yükselttiği çıtayı takip bile etmiyorum 😊 ama sabah sabah ikramlarla ilgili detayları okuyunca sigara böreği burnumda tüttü inanırmısınız, nası canım çekti anlatamam 😋
Cansu hanım çıtayı çoktan nirvanaya çıkardı bile 🤣
Ellerine sağlık ki benimde burnumda tütüyor 😊

Legend9341 Çevrimdışı
28 Haz 2018
87
199
Cinsiyetiniz nedir?
Vallaha Cansu hanım cevabı biraz geç yazmış olsa, “referans yerine rüyanızı yazmışsınız galiba” derdim 😂😂
Deepthroat’li, CIM li, börekli, reverse lü, pastalı rüya gibi görüşme olmuş, daha ne olsun 🤣🤣
Hahaha haklısınız çünkü gerçekten rüya gibi bir görüşmeydi bu kadar farklı güzelliği bir arada yaşamak inanılmazdı 😉

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,473
8,960
Tşk ederim😘 misafirlerim değerlidir benim için 🥰 darısı başımıza 😈😈

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,473
8,960
Paylaşımınız için teşk ederim cansu hanımı da muşteri menuniyeti açısın dan teb ederim
Gelen beyleri misafir olarak görüyorum, kendilerini evlerinde hissetmeleri içinde samimiyetimi ve misafirperverliğimi karşı tarafa geçirmeye çalışıyorum sadece 😉 müşteri kelimesine de oldum olası sinir olurum 😤

serhat7575 Çevrimdışı
6 Şub 2021
253
148
57
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gelen beyleri misafir olarak görüyorum, kendilerini evlerinde hissetmeleri içinde samimiyetimi ve misafirperverliğimi karşı tarafa geçirmeye çalışıyorum sadece 😉 müşteri kelimesine de oldum olası sinir olurum 😤
Cansu hanım yazdığınızı okuduktan sonra müsteri cümlesi evet doğru değil misafir cumlesi daha doğru sizi üzdüysem özür dilerim saygılarımla

Nsk26

Normal Üye
15 Ağu 2020
16
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel bir referans olmuş iki tarafa da teşekkürler, umarım bir gün Cansu hanımla tanışma şerefine nail olabiliriz 🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar